CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța a contractat servicii de revopsire tabliere metalice la poduri, pe mai multe linii (DOCUMENT)
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța a contractat servicii de revopsire tabliere metalice la poduri,
20 Aug, 2022 16:37
ZIUA de Constanta
2456
Marime text
- După cum se arată pe e-licitatie.ro, conform Instrucției 309, periodicitatea revopsirii podurilor dunărene este de 5 ani, respectiv 7 ani pentru restul podurilor metalice.
CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța a atribuit contractul „Revopsire tabliere metalice poduri pe liniile 800 între stațiile Fetești - Constanța, 804 între stațiile Fetești - Țăndărei, 804A intre stațiile Andrășești - Căzănești, 807 între stațiile Ciulnița - Slobozia și 813 între stațiile Constanța - Eforie Sud“.
Achiziția a fost atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare, contractul (în valoare de 12271704.52 lei) având data 10 august a.c., iar ofertanți câștigători fiind firmele Daria Const SRL și Construct ING SRL.
După cum se arată pe e-licitatie.ro, conform Instrucției 309, periodicitatea revopsirii podurilor dunărene este de 5 ani, respectiv 7 ani pentru restul podurilor metalice, iar menținerea în stare bună a protecției anticorozive a podurilor metalice de cale ferată presupune protejarea metalului împotriva ruginii, care constituie principala cauză a degradării construcțiilor metalice.
Necesarul de revopsire poduri metalice restante și scadente în anul 2022 pe raza Sucursalei Regionale CF Constanța este de 227.928 mp/18.015 to.
În cadrul serviciilor de întreținere și reparație a elementelor infrastructurii feroviare sunt necesare și servicii de refacere a protecției anticorozive a tablierelor metalice, pentru menținerea capacității portante a structurilor pe durata normală de exploatare și asigurarea circulației trenurilor în condiții de siguranță.
Serviciile de revopsire a podurilor metalice CF care fac obiectul achiziţiei constau în: pregătirea prealabilă a suprafeţelor metalice prin spălare-degresare/ sablare, curăţarea suprafeţelor metalice şi aplicarea sistemului de protecţie anticorozivă.
Ambele firme sunt din Negrești-Oaș, județul Satu Mare, sunt în stare de funcționare la Registrul Comerțului, au fost înființate în același an, 1994, au aceeași activitate principală, „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale “, și același asociat unic (care e și administrator), Vasile Cicio.
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 august 2022, în 2021, Daria Const SRL a avut o cifră de afaceri de 15.668.672 lei, un profit net de 2.346.537 lei și 52 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 15.372.916 lei, un profit net de 875.703 lei și același număr de angajați.
Tot conform Confidas, Daria Const SRL a încheiat 26 contracte de achiziții publice in valoare totală de 26.188.176,49 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, numărându-se Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Compania Națională de Căi Ferate CFR SA, Comuna Brădești, Tribunalul Satu Mare, Spitalul Orășenesc Negrești Oaș sau Școala cu clasele I-VIII nr.1 Negrești Oaș.
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 19 august 2022, în 2021, Construct ING SRL a avut o cifră de afaceri de 3.268.623 lei, un profit net de 192.571 lei și opt angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 1.611.597 lei, un profit net de 24.974 lei și nouă angajați.
Potrivit sursei citate, Construct ING SRL a încheiat cinci contracte de achiziții publice in valoare totală de 6.311.990,07 lei, printre autoritățile contractante, în afară de CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța, numărându-se CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Brașov - Unitate Operațională (1), CNCF CFR SA - Sucursala Regională CF Constanța - Unitate Operațională (2) și Compania Națională de Căi Feratye CFR SA (1).
În afară de cele două firme, Vasile Cicio mai apare într-o societate din Satu Mare, în funcțiune, Sabflor Imob SRL - asociat, administrator (33%).
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Citește și:
Constanța
Serviciile de pirotehnie cu ocazia Zilei Marinei Române au costat aproape 150.000 de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii