Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
09:18 22 12 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania care livrează combustibil pentru Baza Logistică Navală, Penitenciarul Poarta Albă și alte instituții dobrogene a bătut palma și cu Protecția Copilului Constanța

ro

20 Jan, 2023 14:58 1344 Marime text
  • Este vorba despre un acord cadru încheiat pentru o perioadă de 27 de luni, cu o valoare totală de 4.061.110,2 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, respectiv 4.143.990 de lei.
Societatea Almatar Trans, din Buzău, care a semnat recent contracte de furnizare a combustibilului cu Baza Logistică Navală, Penitenciarul Poarta Albă, dar și cu alte instituții publice din județele Constanța sau Tulcea, și-a adjudecat și acordul-cadru scos la licitație de Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit datelor oficiale, este vorba despre un acord cadru încheiat pentru o perioadă de 27 de luni, cu o valoare totală de 4.061.110,2 lei fără TVA, față de suma estimată inițial de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, respectiv 4.143.990 de lei.
 
Informațiile privind semnarea acordului-cadru au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că atribuirea s-a făcut în urma unei licitații deschise, fiind depusă o singură ofertă.
 
În descrierea achiziției, se arată că este vorba despre „furnizare de combustibil lichid tip motorină pentru centralele termice de la CRRN Artemia Techirghiol str.Eroilor, nr.28, loc.Techirghiol. jud.Constanța, CRRN Corp B –Techirghiol, str.Mihail Sadoveanu, nr.9, Techirghiol, jud.Constanța și L.P. Techirghiol str.Marasti, nr.7, loc.Techirghiol, jud.Constanța“.
 
„Se va livra cu mijloace de transport adecvate, conform specificațiilor din caietul de sarcini conform graficului“, potrivit datelor oficiale.
 
În plus, se face precizarea că „contractele subsecvente se vor încheia pe o perioada de maxim 15 luni, respectiv 12 luni, în funcție de solicitările și de fondurile alocate. Contractele subsecvente vor fi încheiate cu ofertantul clasat pe primul loc“.
 
„În cazul în care acesta nu mai poate să-și susțină prețul sau nu-și îndeplinește obligațiile contractuale în mod corespunzător, atunci autoritatea contractantă va solicita încheierea contractelor subsecvente cu ofertantul clasat pe locul 2, dacă există. În cazul în care nici acesta nu-și poate susține prețul sau nu-și îndeplinește condițiile contractuale în mod corespunzător, autoritatea contractantă va solicita încheierea contractelor subsecvente cu ofertantul clasat pe locul 3, dacă există“, potrivit informațiilor oficiale.
 
Despre Almatar Trans

 
Potrivit Confidas.ro, societatea Almatar Trans a fost înființată în 2000 și are sediul în localitatea Sătuc, pe strada 1 Decembrie, nr. 73, județul Buzău, obiectul de activitate fiind reprezentat de fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.
 
În 2021, Almatar Trans a avut o cifră de afaceri de 193.343.890 lei, un profit net de 3.744.543 lei și 30 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Cristina Magdalena S. Tarara, cea care deține și calitatea de administrator.
 
Tot potrivit Confidas, Almatar Trans a încheiat 606 contracte de achiziții publice în valoare totală de 417.057.516,96 lei.
 

Printre autoritățile contractante se află Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza București, ACET SA Suceava, Administrarea Cimitirelor și a Spațiilor Verzi SRL, Administrația Domeniului Public, Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Banat, Administrația Parcului Memorial Constantin Stere, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Bacău, Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Sibiu, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, Aparegio Gorj SA, Asociația Clubul Sportiv Concordia Chiajna sau Baza de Aprovizionare, Gospodărire și Reparații.
 
Lunile trecute, societatea a încheiat contracte cu Baza Logistică Navală, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării, Penitenciarul Poarta Albă, Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea, dar și alte instituții publice dobrogene.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Protecția Copilului Constanța, contract cu o firmă din Cernavodă pentru renovarea Centrului de Zi de Recuperare Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii