Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Cristinei Cremenescu vrea să ofere consultanță Primăriei Constanța în procedura de atribuire a contractului pentru noul CET (DOCUMENTE)

ro

17 Feb, 2023 00:00 1910 Marime text
  • Contractul de consultanță în elaborarea caietului de sarcini și consultanță de specialitate este estimat la
    181.000 lei
  • Potrivit SEAP, până în acest moment singurul ofertant este Energy Coach SRL din Capitală
  • Pentru anul fiscal 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 283,429 lei, un profit de 234,614 lei, 0 angajați și datorii de 3,060 lei
  • Asociat unic și administrator este Cristina Cremenescu, specialist în energie
 
 
Primăria municipiului Constanța intenționează să achiziționeze prin atribuire directă, serviciul de consultanță în elaborarea caietului de sarcini și consultanță de specialitate (experți cooptați) pentru procedura de atribuire având ca obiect „Sursă de producție energie utilă termică și electrică prin cogenerare de înaltă eficiență în municipiul Constanța”.

Ofertele se transmit până la data de 17.02.2023 la adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.

Contractul de consultanță în elaborarea caietului de sarcini și consultanță de specialitate este estimat la 181.000 lei. Potrivit SEAP, până în acest moment singurul ofertant este Energy Coach SRL din Capitală, cu sediul social pe strada Vitan, nr. 227.

Despre Energy Coach SRL

Energy Coach SRL este fosta Corenergy SRL, cu obiect de activitate consultanță pentru afaceri și management.

Pentru anul fiscal 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 283,429 lei, un profit de 234,614 lei, 0 angajați și datorii de 3,060 lei.
Asociat unic și administrator este Cristina Cremenescu, specialist în energie.

Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 4 contracte din achiziții publice în valoare de 91.225 lei.
 
Noua sursă va include următoarele: Instalație de cogenerare de înaltă eficiență formată dintr-un număr de 5 motoare termice cu ardere internă și generator electric, cu funcționare pe gaz natural (MT sau G-CHP) Instalație de producere a apei calde și aburului formată dintr-un număr de 4 cazane de apă caldă pe gaz natural și 2 cazane de abur pe gaz natural Echipamentele, sistemele și instalațiile auxiliare necesare noii surse, respectiv: Sisteme de pompare a fluidelor, Schimbătoarele de căldură pentru transferul termic, Degazoarele termice pentru tratarea apei de alimentare a cazanelor și a apei de adaos în rețeaua de termoficare Cazanele de producere a aburului necesar în cadrul proceselor tehnologice ale noii surse (degazare, inertizare, curățire, etc.) , Sisteme de monitorizare a emisiilor la coș, Sisteme de reducere a emisiilor poluante, Stația electrică de transformare aferentă noii surse; Acumulatorul de căldură pentru maximizarea eficienței de exploatare a instalației de cogenerare de înaltă eficiență; Forajele de apă necesare operării independente de alte surse de alimentare. 

Proiectul noului CET, căci despre el este vorba este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Măsura de investiții 3 - Dezvoltarea de capacităţi de producţie pe gaze, flexibile și de înaltă eficienţă, pentru cogenerarea de energie electrică și termică (CHP) în sectorul încălzirii centralizate, în vederea reducerii nivelului de dioxid de carbon din atmosferă.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Felicia Ovanesian, desemnată asistent manager în proiectul de construcție al noului CET de la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii