Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
10:10 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Navtron SRL, o nouă licitație câștigată la Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ (DOCUMENT)

ro

12 Oct, 2022 14:55 1712 Marime text

 
  • Compania Navtron SRL, din Constanța, va furniza Academiei Navale un simulator didactic ECDIS.
  • Recent, Navtron SRL a câștigat și licitația organizată tot de Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ pentru achiziționarea unui simulator de navigație pe ape interioare! Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției este de 5.355.300 de lei (aproximativ un milion de euro). 
 
 
Academia Navală „Mircea cel Bătrân“- UM 02192 Constanța cumpără simulator didactic ECDIS - Electronic Chart Display Information System. Conform licitatiapublica.ro, valoarea contractului este de 2.963.700 de lei, fără TVA.
 
Licitația a fost câștigată de firma Navtron SRL, din Constanța!
 
Potrivit Confidas.ro, compania Navtron SRL a fost fondată în 1998 și se ocupă de activităţi de telecomunicaţii prin reţele fără cablu (exclusiv prin satelit).
 
Navtron SRL, controlată de asociații Adrian Vişan și Eden Kessler, fiecare deținând 50 %, a declarat pentru anul trecut, cu 20 de angajați, o cifră de afaceri de 8.040.487 de lei, cheltuieli de 8.476.322 de lei și un profit net de 1.260.594 de lei.
 
Compania Navtron SRL a încheiat 242 de contracte de achiziții publice în valoare totală de 21.292.759,72 lei.
 
Adrian Vişan a mai figurat în trecut în Exicon 2 SRL, VK Engineering & Consulting SRL și în Exicon 3 OIL SRL, toate radiate.
 

De asemenea, Kessler Eden a apărut în VK Engineering & Consulting SRL, Ten International SRL și în Ten Electronics SRL, radiate.
 
Recent, compania Navtron SRL a câștigat și licitația organizată tot de Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ pentru achiziționarea unui simulator de navigație pe ape interioare! Potrivit licitatiapublica.ro, valoarea totală a achiziției este de 5.355.300 de lei (aproximativ un milion de euro). 
 
Simulatorul de navigație pe ape interioare va fi format din următoarele componente: stație instructor, stații de lucru – punți virtuale, care includ: conning, instrumente de control și vizualizare, Radar fluvial cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1, Sistem ECDIS de ape interioare cu accept de tip conform European Standard laying down Technical Requirements for Inland Navigation vessels (ES-TRIN 2017/1), consolă de control dedicată pentru comenzi fizice, punte de navigație fluvială, care include: monitoare cu diagonala cuprinsă între 138 cm și 165 cm și rezoluție 4K, console de navigație pentru instalarea monitoarelor, echipamentelor și tastaturilor, ecran conning, ecran instrumente de control, radar fluvial cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 cu tastatură de control și toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, sistem ECDIS de ape interioare cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 cu toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, modul comunicații externe cu radiotelefon, sistem comunicații interne, telegrafe control mașini/ propulsoare, pilot automat și manetă NFU de echipament real, cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1, cu toate componentele de operare conform anexei documentului de accept de tip, instrument de afișare a vitezei de girație real, cu accept de tip conform ES-TRIN 2017/1 panou superior repetitoare echipamente de navigație (adâncime, unghi cârmă, viteză, drum), modele de nave fluviale (own ships), zone de ape interioare/ fluviale pentru desfășurarea exercițiilor, ecran prezentare briefing/debriefing cu diagonala minimă 189 cm,  mese student, masă instructor, panouri pentru fixarea monitoarelor de vizualizare și rack IT.
 
Societatea Navtron SRL și Șantierul Naval Mangalia SA
 
Societatea Navtron SRL, în primăvara acestui an, alături de firmele Blue Line SRL și Global Naval Production SRL au încheiat acordul de asociere 529/11.03.2022 cu Șantierul Naval Mangalia SA și au încheiat un acord cadru având ca obiect Sevicii de instalare echipamente de comunicații și instalare sonar tractat, la navele tip T22R (Mof 1956/10.05.2022).

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Ministerul Apărării Naționale bagă în reparații Dragorul Maritim 24! Care este valoarea contractului și cine va executa lucrările (DOCUMENT)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii