Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania președintelui Asociației Consultanților din România a încheiat un contract cu Primăria Constanța. Sunt vizate insulele ecologice de selectare a deșeurilor (DOCUMENTE)

ro

15 Oct, 2022 16:25 3196 Marime text
  • Contractul a revenit companiei RomActiv Business Consulting SRL, pentru suma de 50.000 de lei
  • Radu Mihai Onofrei este președintele Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene
  • Potrivit www.confidas.ro, în 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de peste 8,5 milioane de lei, și un profit de aproximativ 3 milioane de lei, la un număr mediu de 46 de angajați
  • Vă reamintim, în luna septembrie a.c., Primăria Constanța a încheiat un contract pentru achiziția a 14 insule ecologice pentru colectarea deșeurilor din municipiu, în valoare de 2.110.000 de lei, fără TVA


Primăria Constanța a atribuit un contract în vederea elaborării studiului privind necesitatea, oportunitatea și potențialul economic al investiției în ceea ce privește proiectul "Construirea de insule ecologice digitalizate pentru colectarea selectivă a deșeurilor din municipiul Constanța".

Contractul a revenit companiei RomActiv Business Consulting SRL, pentru suma de 50.000 de lei, vezi secțiunea „documente”.

 

RomActiv Business Consulting SRL

Societatea cu sediul social în București, administrată de Radu Mihai Onofrei și Ion Narcis Munteanu, iar structura acționariatului este formată din Radu Mihai Onofrei - (45%), Ion Narcis Munteanu - (20%), Viorela Lorelai Sacal - (20%) și Iosif Bogdan Sacal - (15%).

RomActiv Business Consulting SRL se ocupă, în principal, cu activități de consultanță pentru afaceri și management.
Radu Mihai Onofrei este președintele Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.
Potrivit www.confidas.ro, în 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de peste 8,5 milioane de lei, și un profit de aproximativ 3 milioane de lei, la un număr mediu de 46 de angajați.
Reamintim că Primăria Constanța vrea să depună spre finanțare din PNRR proiectul privind achiziția a 275 de insule ecologice digitalizate, în valoare de 24.002.241 de lei, TVA inclus.
Potrivit presei centrale, în perioada guvernării de dreapta, sub mandatele de președinte a lui Traian Băsescu, firma RomActiv Business Consulting SRL a derulat mai multe contracte finanțate din fonduri nerambursabile cu autorități publice din fostele fiefuri PDL-iste.


Vă reamintim, în luna septembrie a.c., Primăria Constanța a încheiat un contract pentru achiziția a 14 insule ecologice pentru colectarea deșeurilor din municipiu, în valoare de 2.110.000 de lei, fără TVA.
Câștigătorul este SC Eurosalub SRL din Brașov.
La nivel national aproape 14 000 de insule ecologice digitalizate pentru colectarea separată a deșeurilor trebuie puse în funcțiune la nivel național până la 30 iunie 2026.

Bugetul din Planul Național pentru Redresare și Reziliență (PNRR) alocat acestor investiții este de 200,1 mil. EUR.

Beneficiarii eligibili UAT-urile organizate la nivel de municipiu și oraș.

Primăria Constanța va depune spre finanțare proiectul privind construirea de insule ecologice digitalizate în municipiu, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Consiliul Județean Constanța a atribuit un contract firmei președintelui Asociației Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene (documente)

S-a atribuit contractul pentru elaborarea proiectului. Primăria vrea amplasarea unui spital modular în curtea Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii