Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:29 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. CFR Călători a bătut palma cu Banca Comercială Română! Iată care este obiectul contractului (DOCUMENT)

ro

17 May, 2024 10:49 574 Marime text
 
 
  • Banca Comercială Română SA are sediul în București, a fost fondată în luna decembrie a anului 1992, și este controlată de Erste Group Bank AG, din Austria, cu 99.8899 %, restul capitalului fiind dețint de Liste de Persoane Fizice și Asociați Persoane Juridice.
 
 
CFR Călători SA achiziționează servicii de transport rutier privind colectarea, transportul şi depunere la unităţile bancare a valorilor băneşti şi a instrumentelor de plată din unităţile S.R.T.F.C. Constanța
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul are o valoare de 163.200 de lei, iar serviciile vor fi asigurate de Banca Comercială Română.
 
Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 17 mai 2024, SC Banca Comercială Română SA are sediul în București, a fost fondată în luna decembrie a anului 1992, și este controlată de Erste Group Bank AG, din Austria, cu 99.8899 %, restul fiind dețint de Liste de Persoane Fizice și Asociați Persoane Juridice.
 
Ca președinte apare Manea Sergiu Cristian iar ca membru în directorat - Thomas Kolarik.
 
Banca Comercială Română SA are încheiate mai multe contracte publice, iar printre autoritățile contractante se află Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Ministerul Educației, Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași, Ministerul Justiției dar și Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02574, pentru care a asigurat servicii bancare.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Valorile băneşti şi instrumentele de plată din subunităţile SRTFC Constanţa, transportate de BCR România (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii