Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:18 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Consiliul Local al comunei Castelu, demersuri pentru realizarea unui Sistem inteligent de Management Local în comună (DOCUMENT)

ro

16 Jul, 2024 21:13 154 Marime text
Consiliul Local al Comunei Castelu, județul Constanța a landsat un anunț de participare la licitație pentru furnizare echipamente/produse, inclusiv operatiuni conexe de proiectare tehnica de securitate, inclusiv manoperă, instalare, configurare, instruire pentru realizarea obiectivului de investitii ,, Sistem inteligent de Management Local în comuna Castelu , județ Constanța’’

Potrivit e-licitatia.ro, contractul care urmeaza a fi incheiat va cuprinde următoarele activități:
1. Furnizare echipamente/produse
2. Operațiuni conexe:
a) Servicii de proiectare.Proiectantul va asigura asistenta tehnica pe perioada de efecutare a operatiunilor de instalare, testare si punere in functiune a Sistem Inteligent de Management Local.
b) Instalare /montaj, configurare, (punere in functiune), instruire, in conformitate cu prevederile proiectului tehnic ce urmeaza a fi realizat, a prescriptiilor tehnice si a standardelor in vigoare.

Valoarea totală este estimată la 1.639.510 RON.

Proiectul propus de UAT Castelu se finanțează prin fonduri europene aferente Planului național de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 - Fondul local, în cadrul Pilonului IV ,,Coeziune Sociala și Teritoriala,, Componenta 10-Fondul local, investiția 1.2-Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde-ITS/alte infrastructuri TIC .

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:Anghel Nicolae-Primar, Prodan Antoneta-Viceprimar, Mihon Corneliu-Secretar general, Ghița Marius-Consilier local, Bîrsan Adelina-Consilier local, Ciorogaru Florica-Consilier local, Chiru Narcisa Caliopi-Consilier local, Mușat Mariana-Consilier local, Stoian Valentina-Consilier local, Huianu Gicu Claudiu-Consilier local, Gealmambe T. Faruc-Consilier local , Dajiu Marius-Consilier local, Rusu Ghiță-Consilier local, Cosma Ion-Consilier local, Cherim Gevat-Consilier local, Dincă Marian-Consilier local.

Persoanele ce detin functii de decizie in cadrul furnizorului de servicii de achizitie in ceea ce priveste organizarea,derularea si finalizarea procedurii de atribuire sunt urmatoarele: Cioti Stelian.

Data de deschidere a ofertelor este 26.08.2024 ora 15:00 în SEAP.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și: 

Averea și interesele candidaților la Primăria Castelu, județul Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii