Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 260.000 de lei încheiat între Sucursala Regională CF Constanța și o firmă din Ilfov. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

ro

17 Jun, 2024 17:00 573 Marime text
  • Conform descrierii succinte, achiziția are ca scop încheierea unui acord cadru pentru asigurarea serviciului de întreținere, verificări periodice și reparații uși automate instalate în stațiile CF Constanța, Slobozia Veche și Călărași Sud. În vederea bunei funcționări și a accesului facil în și din stațiile de călători, ușile automate cu care sunt dotate acestea, necesită verificare și întreținere efectuate de către personal specializat și instruit în acest scop, pe baza unui program stabilit. Verificarea acestora se face de 3 ori pe an și are ca scop cunoașterea stării tehnice a instalațiilor, în vederea luării măsurilor care să asigure buna funcționare
 
C.N.C.F. „CFR” SA – Sucursala Regională CF Constanța – Unitate Operațională a încheiat cu firma Fast Park Co contractul „întreținere, verificări periodice și reparații uși automate instalate în stațiile CF Constanța, Slobozia Veche și Călărași Sud”.
 
Conform descrierii succinte, achiziția are ca scop încheierea unui acord cadru pentru asigurarea serviciului de întreținere, verificări periodice și reparații uși automate instalate în stațiile CF Constanța, Slobozia Veche și Călărași Sud. În vederea bunei funcționări și a accesului facil în și din stațiile de călători, ușile automate cu care sunt dotate acestea, necesită verificare și întreținere efectuate de către personal specializat și instruit în acest scop, pe baza unui program stabilit. Verificarea acestora se face de 3 ori pe an și are ca scop cunoașterea stării tehnice a instalațiilor, în vederea luării măsurilor care să asigure buna funcționare.
Ușile automate care fac obiectul caietului de sarcini sunt: - Constanța Oraș – 6 buc. uși glisante bipart marca Face puse în funcțiune în anii 2022-2023, 6 buc. uși glisante bipart marca Geze, puse în funcțiune in anul 2009; - Slobozia Veche – 4 buc. uși glisante bipart marca Portalp, puse în funcțiune în anul 2015; - Călărași Sud – 3 buc. uși glisante bipart marca G-U, puse în funcțiune în anul 2015.
 
Acordul cadru are o valoare de 263.456 de lei și a fost încheiat pe 30 mai 2024. Tot la acea dată a fost parafat și contractul subsecvent, în valoare de 131.728 de lei.
 
Tipul procedurii a fost procedură simplificată.
 
Despre Fast Park Co
 
Conform termene.ro, Fast Park Co SRL are sediul în Voluntari, județul Ilfov, are ca obiect de activitate „lucrări de instalații electrice” și a fost fondată în anul 2022.
 
În 2023, Fast Park Co SRL a raportat o cifră de afaceri egală cu 11.750.541 de lei, o pierdere egală cu 1.320.846 de lei și 11 angajați.
 
Conform termene.ro, firma este controlată de Avitech Co. SRL, Marius Daniel Miroslav și Emoke – Katalin Mosoni.
 
Administratorul societății este Anton – Gabriel Roescu.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, firma are 62 de cumpărări directe adjudecate, plus 13 achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Sucursala regională CF Constanța caută firmă pentru executarea unor lucrări de reparații de peste două milioane de lei (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii