Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de peste 6,7 milioane lei Primăria Constanța a anulat o licitație importantă. Este vorba despre un proiect finanțat cu bani europeni (DOCUMENT)

ro

23 Jul, 2024 12:48 230 Marime text

Primăria Constanța a anulat licitația pentru reabilitarea școlii gimnaziale nr. 7 „Remus Opreanu“

Primăria Constanța a anulat licitația pentru atribuirea contractului „Lucrări de execuție aferente obiectivului de investiții «Reabilitare Școala Gimnazială nr. 7 Remus Opreanu» din Constanța“.

Potrivit SEAP, la data de 22.07.2024, achiziția a fost anulată deoarece toate ofertele, cererile de participare sau proiectele au fost retrase sau au fost considerate inadmisibile, vezi secțiunea „documente".

Ofertele sau cererile de participare trebuiau depuse până pe data de 20.05.2024, ora 15:00.

Contractul avea o valoare estimată de 6.706.230,99 lei.

Obiectul contractului de achiziție publică consta în achiziţia și contractarea lucrărilor de construcții aferente obiectivului de investiţii ”Reabilitare Şcoala gimnazială nr. 7 Remus Opreanu, Constanţa”, conform proiectului tehnic de execuţie elaborat în conformitate cu prevederile HG 907/2016.

Proiectul ”Reabilitare Şcoala gimnazială nr. 7 Remus Opreanu, Constanța” este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR, contract de finanţare nr. 126984/10.11.2022.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Școala gimnazială nr. 7 ”Remus Opreanu” din municipiul Constanța. Cine a câștigat contractul de actualizare a documentației? (DOCUMENTE) 

Primăria Albești, județul Constanța, reabilitează Școala Gimnazială „Ion Creangă“. Transpetru Serv SRL și Con Ted Company SRL vor încasa peste 1,4 milioane de lei (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: Structurile Școlii Gimnaziale „Nicolae Maraloi“ din comuna Saraiu vor fi dotate cu mobilier și echipamente digitale (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii