Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract pentru eficientizarea energetică a clădirii sediului ARBDD Tulcea. Ce societate se va ocupa (DOCUMENT)

ro

02 Mar, 2022 10:51 2427 Marime text
Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării a atribuit recent un contract de eficientizare energetică a clădirii sediului ARBDD Tulcea. 

Potrivit Licitația Publica.ro, prin serviciile de întocmire a Studiului de fezabilitate în vederea eficientizării energetice a sediului A.R.B.D.D. Tulcea, se urmărește atingerea următoarelor scopuri:
  • Întocmirea documentațiilor prevăzute prin Certificatul de Urbanism pentru obținerea avizelor necesare întocmirii D.T.A.C.,
  • Întocmirea D.T.A.C.;
  • Întocmirea unui DALI în vederea Eficientizării energetice a clădirii sediului A.R.B.D.D. Tulcea;
  • Întocmirea proiectului de eficientizare energetică și a a Certificatului aferent înainte de realizarea lucrărilor și după realizarea lucrărilor de eficientizare energetică
  • Întocmirea unei expertize tehnice care vă face evaluarea structurii existente, dacă satisface cerințele fundamentale, în momentul expertizării, ale normativelor în vigoare (P100/3/2008, în vederea executării de lucrări de eficientizare energetică a sediului A.R.B.D.D. Tulcea
Valoarea totală a achiziției (fară TVA) este de 77.810 lei.

Societatea căreia i-a fost atribuit contractual este Rugby Construct din București.
 
Despre Rugby Construct

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la 2 marti 2022,societatea a fost înființată în 2006 și are ca obiect de activitate „lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic și administrator este Iulian Cătălin Suditu, firma având încheiate, în perioada 03.01.2013 – 02.07.2021, 51 de contracte de achiziții publice, în valoare totală de 4.227.858,50 de lei.

În 2020, numărul angajaților a fost 15, profitul a fost 258.584 de lei, iar cifra de afaceri a fost 2.400.385 de lei.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii