Coral-ul lui Georgescu a câștigat un contract cu multe zerouri de la Administrația Biosferei Delta Dunării
Coral-ul lui Georgescu a câștigat un contract cu multe zerouri de la Administrația Biosferei Delta Dunării
26 Aug, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
3780
Marime text
- Administrația Biosferei Delta Dunării a atribuit un contract de lucrări pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice-complexele lacustre Dunăvăț-Dranov, Razim-Sinoe, Zona Sinoe-lstria-Nuntași
- Valoarea totală a achiziției este de 7.351.462.81 lei fără TVA.
- Contractul a fost atribuit societății Coral SRL, care aparține omului de afaceri Constantin-Cornel Georgescu
- Potrivit, www.confidas.ro, pentru anul 2020, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 62.459.741 lei și un profit de 2.636.421 lei
- Coral SRL a încheiat 33 contracte de achiziții publice în valoare totală de 351.104.238,58 lei
Administrația Biosferei Delta Dunării a atribuit prin procedură simplificată execuția lucrărilor de reconstrucție ecologică în cadrul proiectului „Îmbunătățirea condițiilor hidrologice în habitatele naturale acvatice din R.B.D.D pentru conservarea biodiversității și a resurselor halieutice-complexele lacustre Dunăvăț-Dranov, Razim-Sinoe, Zona Sinoe-lstria-Nuntași”.
Valoarea totală a achiziției este de 7.351.462.81 lei fără TVA.
Contractul a fost atribuit societății Coral SRL, cu sediul social în Tulcea, strada Babadag, nr.159 și este administrată de omul de afaceri Constantin-Cornel Georgescu, unul dintre cei mai bogați oameni din Tulcea.
Georgescu mai deține și Pescărușul SA și Victoriei Square Redidence SRL.
Firma are ca obiect de activitate „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
Potrivit, www.confidas.ro, pentru anul 2020, firma a declarat o cifră de afaceri netă de 62.459.741 lei și un profit de 2.636.421 lei.
Compania Coral SRL a încheiat 33 contracte de achiziții publice în valoare totală de 351.104.238,58 lei.
De-a lungul timpului, societatea tulceană a avut mai multe proiecte, unele dintre acestea fiind inclusiv în Constanța.
Astfel, clădirea cunoscutului Tomis Mall, din centrul vechi al orașului, este ridicată de Coral Tulcea.
Totodată, firma se ocupă și cu restul de executat pentru lucrările de la Cetatea Capidava și este cea care a restaurat Cetatea Histria.
În Ovidiu, județul Constanța, societatea s-a angajat să realizeze lucrările la obiectul de investiție „Sit arheologic Ovidiu - conservare, reconstituire parţială şi punere în valoare pentru integrarea în circuit turistic a Castrului roman“.
În Tulcea, societatea Coral a construit sediul Judecătoriei și al Tribunalului din oraș, dar și Centrul Muzeal Eco Delta și a consolidat sediul Consiliului Județean Tulcea.
Tot în Tulcea, firma e executat lucrări de restaurare a Cetății Enisala, a consolidat și restaurat monumentul istoric Casa Avramide și Muzeul de Artă Tulcea.
Firma Coral a executat lucrări și la Biserica Catolică Sulina și a reabilitat monumentul paleocreștin de la Niculițel.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Firma controlată de Cornel Georgescu, unul dintre cei mai bogați oameni din Tulcea, se va ocupa de dezvoltarea turistică a Brațului Borcea - Călărași
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii