Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța (DOCUMENT)
Cu zeci de achiziții publice în portofoliu, Project-Ank Util SRL câștigă un nou contract de la Primăria Constanța
14 Jul, 2022 14:26
ZIUA de Constanta
2380
Marime text
- Valoarea totală a achiziției este de 185.000 lei fără TVA
- Contractul a fost adjudecat de societatea Project-Ank Util SRL, înfiinţată în anul 2013 cu sediul social pe strada Unirii din Cernavodă
- Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 59 contracte de achiziții publice în valoare totală de 13. 923.491,92 lei
- Project-Ank Util SRL a câștigat contracte de la CN Administrația Canale Navigabile, CN Administrația Porturilor Maritime SA, CERONAV, primăriile Deleni, Castelu, Limanu, Cuza Vodă, Cobadin, Grădina, Nicolae Bălcescu sau Tortoman
- În municipiul Constanța, compania a mai derulat contracte pentru actualizarea auditul energetic la școala gimnazială Remus Opreanu din Constanța dar și reabilitarea termică a școlii din cartierul Palazu Mare
Primăria Constanța a atribuit prin procedură simplificată contractul de elaborare documentație tehnico-economică (audit energetic, expertiză tehnică, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele - asistență tehnică din partea proiectantului) aferentă obiectivului de investiții ”Reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului tehnologic de electrotehnică și telecomunicații – Corp cantină și internat”.
Elaborarea documentației tehnico-economice (audit energetic, expertiză tehnică, DALI, proiect tehnic pentru autorizarea lucrărilor, POE, PT și DE și altele - asistență tehnică din partea proiectantului) se va realiza în 5 (cinci faze), după cum urmează:
1. Faza I. Elaborare expertiza tehnica si audit energetic
2. Faza II. Elaborare Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții si documentatii pentru obtinerea avizelor/acordurilor
3. Faza III – Elaborare Proiect pentru Autorizarea Executării Lucrărilor de Construire (PAC), Proiect de Organizare a Execuției lucrărilor (POE), Proiect Tehnic (PT), Caiete de sarcini (CS) și detalii de execuție (DDE)
4. Faza IV - Prestarea serviciului de asistență tehnică din partea proiectantului
5. Faza V – Elaborare certificat de performanță energetică după finalizarea execuției lucrărilor
Valoarea totală a achiziției este de 185.000 lei fără TVA.
Contractul a fost adjudecat de societatea Project-Ank Util SRL, înfiinţată în anul 2013 cu sediul social pe strada Unirii din Cernavodă.
Capitalul social subscris de 200 lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.
Dumitrescu Anca este asociat unic şi administrator al firmei care se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea.
Situaţia financiară pe anul 2021 arată astfel: un profit de -375.833 lei, un număr de 10 salariaţi, datorii de 1.303.661 lei şi o cifră de afaceri de 3.222.637 lei.
Potrivit www.confidas.ro, compania a încheiat 59 contracte de achiziții publice în valoare totală de 13. 923.491,92 lei.
Project-Ank Util SRL a câștigat contracte de la CN Administrația Canale Navigabile, CN Administrația Porturilor Maritime SA, CERONAV, primăriile Deleni, Castelu, Limanu, Cuza Vodă, Cobadin, Grădina, Nicolae Bălcescu sau Tortoman.
În municipiul Constanța, compania a mai derulat contracte pentru actualizarea auditul energetic la școala gimnazială Remus Opreanu din Constanța dar și reabilitarea termică a școlii din cartierul Palazu Mare.
Anca Dumitrescu mai deține și Gramemo Building SRL, înființată în 2020 cu sediul social în Năvodari. Societatea a avut anul trecut o cifră de afaceri de 329.031 lei, 2 angajați, un profit de 97.696 lei și datorii de 59.647 lei.
Cu această firmă, Dumitrescu a avut un singur contract din bani publici în valoare de 32.404 lei cu primăria Mircea Vodă din Constanța.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:
Project-Ank Util SRL din Cernavodă actualizează auditul energetic la școala gimnazială Remus Opreanu din Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii