Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpără directe Constanța Romcontexpert SRL, contract de consultanță cu Primăria Constanța pentru proiectul vizând blocurile din zona Casa de Cultură (DOCUMENT)

ro

08 Jul, 2024 13:18 177 Marime text
  • Valoarea contractului este de 40.000 de lei fără TVA, adică peste 8.000 de euro.
Romcontexpert SRL din București a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Constanța contractul vizând asigurarea serviciilor de consultanță în management și implementarea proiectului de creștere a eficienței energetice a unor blocuri din zona Casa de Cultură.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și preluată pe licitatiapublica.ro.
 
Potrivit datelor oficiale, valoarea contractului este de 40.000 de lei fără TVA, adică peste 8.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea contractului este „Achiziția serviciului de consultanță în managementul și implementarea proiectului «Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din municipiul Constanța, zona Casa de Cultură -blocurile L48, L49, L50»“.
 
Despre Romcontexpert SRL
 
Romcontexpert SRL nu se află la primul contract cu Primăria Constanța, recent cele două entități semnând un contract similar vizând blocuri de pe strada Soveja.
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
Cumpărări directe
Romcontexpert SRL a semnat un nou contract de consultanță cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 8 iulie 2024, Romcontexpert SRL a fost înființată în anul 1995, are sediul social în București, Sectorul 2 și se ocupă de activități de contabilitate și audit financiar, consultanță în domeniul fiscal.
 
Asociați figurează Adriana Sorela Harlea, Ionuț Nicolaie Harlea, Edmond Andrei Nițu și Paraschiva Bigu, firma fiind administrată de Adriana Sorela Harlea.
 
Numele Paraschivei Bigu se leagă și de Diateh SRL (cenzor), iar cel al lui Edmond Andrei Nițu, de ECDL Romania SA (cenzor), acesta deținând și un PFA.
 
Conform termene.ro, Romcontexpert SRL figurează cu 152 de achiziții directe (Comuna Drăgănești Prahova, Municipiul Constanța, Institutul Clinic Fundeni printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Apa Canal SA și Metrorex SA).
 
În 2023, Romcontexpert SRL a declarat cinci angajați, profit aproape 900.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,56 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cumpărări directe
Romcontexpert SRL a semnat un nou contract de consultanță cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii