Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:18 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărare Directă Constanța! Primăria Comunei Topraisar, contract cu o societate din Cumpăna. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 15:31 570 Marime text
Primăria Comunei Topraisar, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de achiziție pachet dotare cu materiale didactice Nr.26 din data 22.04.2024.

Potrivit LicitațiaPublică.ro, contractul a fost atribuit societății Drugon International. Valoarea contractului este estimată la 161.433,85 RON.

Contractul prevede achiziția de dotare cu materiale didactice (laborator științe, cabinet școlar și psihopedagogic) Pachet pentru Dotare cu materiale didactice (laborator științe, cabinet școlar și psihopedagogic)
Beneficiar: Comuna Topraisar

Titlul proiectului: dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe

Despre Drugon International

Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 21 mai 2024, Drugon International SRL a fost înființată în 2006, are sediul social în Strada Tractorului, Nr. 2, Cumpăna, județul Constanța și se ocupă de fabricarea de mobila n.c.a..

Unic asociat și administrator este Spiridon Dragomir din Brăila.

În 2023, Drugon International SRL a declarat 5 angajați, profit 418.314 lei și cifra de afaceri 1.317.638 lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Școlile din comuna Topraisar, județul Constanța, dotate cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Ce valoare are contractul (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii