Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Administrația Fondului Imobiliar SRL Constanța, contract cu Simar Avantaj Construct. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

28 Jun, 2024 11:35 332 Marime text
Administrația Fondului Imobiliar SRL a atribuit prin cumpărare directă lucrările de desființare imobil situat în Constanța, strada Lahovari nr.5, lot 2 - lucrări de intervenție în primă urgență.

Ofertant câștigător este Simar Avantaj Construct SRL.

Valoarea contractului este de 43.455.2 lei fără TVA, peste 8.700 euro fără TVA.



Despre Simar Avantaj Construct SRL din Constanța

SRL-ul a fost înființat la data de 14 septembrie 2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4221 - Lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide .

În anul 2022 a înregistrat o cifră de afaceri de 3,3 milioane de lei, profit de 1,3 milioane de lei, dar și datorii de aproape un milion de lei.
Administratorul este Calagi Vasile Valentin, fiind și unicul asociat. Numele acestuia mai apare în firmele MCS Team Zone SRL și Volum Instadeco Construct SRL.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii