Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Bella Perfect SRL va oferi o masă caldă pentru pentru elevii și preșcolarii din orașul Murfatlar (DOCUMENT)

ro

14 Jun, 2024 16:25 689 Marime text
















 
  •  
  • Bella Perfect SRL a obținut de la Primăria Murfatlar, județul Constanța, un contract, privind hrana pentru elevii și preșcolarii din unitățile de învățământ din oraș.
  • Valoarea contractului atribuit pe 14 iunie este de 1.851.256,64 lei.
  • Scabatură Adrian Denis este asociat unic și administrator.
 
Primăria Murfatlar a anunțat pe SEAP numele agentului economic care și-a adjudecat contractul „Pachet alimentar - «Masă sănătoasă», pentru elevii și prescolarii din unitățile de învățământ din orașul Murfatlar, județul Constanța, prevazute în Anexa 2 din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice“.
 
Astfel, Bella Perfect SRL va oferi o masă caldă pentru pentru elevii și preșcolarii din unitățile de învățământ din orașul Murfatlar. Valoarea contractului atribuit pe 14 iunie este de 1.851.256,64 lei.

 
Despre Bella Perfect SRL
 
 
Înființată în anul 2011, firma are sediul oe strada Bujorului, Nr. 3, Bloc 5, Et. P, Ap. 1, Medgidia, Județul Constanța și se ocupă de comerțul u autoturisme si autovehicule ușoare (sub 3,5 tone). Scabatură Adrian Denis este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, Scabatură Adrian Denis este asociat și administrator în  Den & Isa Trans SRL și Bodeni Partener SRL.
Firma a câștigat, până în prezent, prin negoiere directă, 79 de contracte de la autorități publice locale.

Printre acestea se numără: Comuna Tortoman (Consiliul local Tortoman Constanța),  U.A.T. Comuna Rasova, Comuna Deleni, Comuna Ion Corvin,  Comuna Saligny,  Comuna Aliman, Școala Gimnazială nr 1 Cuza Vodă.
 
În anul 2023, firma cu 5 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.218.258 și un profit de 279.110 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 

Licitații Constanța: Hub Solution SRL a semnat un contract de peste un 1,3 milioane de lei cu Primăria Cernavodă (DOCUMENT)
 
Licitații Constanța: Euro Grup Company SRL, cu 3 salariați în 2023, va moderniza spațiile verzi și locul de joacă de la Grădinița „Voinicelul” din Cernavodă (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii