Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Car Top SRL va executa lucrări de cadastru sistematic în Mangalia (DOCUMENT)

ro

12 Jul, 2024 12:24 330 Marime text
 
Primăria Mangalia a atribuit prin cumpărare directă un contract de servicii de efectuare de înregistrare sistematică în Programul National de carte funciară a lucrărilor inițiate de UAT pentru sectoare cadastrale 3 și 4 încheiat de OCPI Constanța și UAT Mangalia pe anii 2024-2026, potrivit contractului de finanțare nr. 3.925 din 13.05.2024, pentru 307 imobile intravilan.

Contractul a revenit societății Car Top SRL pentru suma de 103.735,3 lei fără TVA, respectiv 20.851,74 euro fără TVA.
 
 


Despre Car Top SRL

 
Înființată în anul 1994, societatea are sediul social în municipiul Piatra Neamț, Aleea Constantin Matase și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legata de acestea. Firma are un punct de lucru în municipiul Constanța.
 
Capitalul social subscris, de 200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 20.000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei.
 
Cucoară Cristian Constantin este asociat unic și administrator al firmei. Acesta este fratele lui Cătălin Cucoară, fost specialist în structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie și fost director adjunct al Direcției Patrimoniu și Cadastru din Primăria Constanța, care a demisionat în luna aprilie 2021 din echipa primarului Vergil Chițac.
 
În anul 2023, firma cu 17 angajați a declarat o cifră de afaceri de 2.379.295 lei și un profit de 623.022 lei.
 
Potrivit termene.ro, compania a mai încheiat, prin negociere directă, 109 de contracte cu autorități publice locale. Printre acestea  se numără Comuna Pecineaga, Primăria orașului Întorsura Buzăului, Municipiul Mangalia, Comuna Limanu, Administrația Națională de Meteorologie RA, Comuna Vama Buzăului,  Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral și altele.
 
Potrivit termene.ro, Cucoară Cristian Constantin mai este asociat în GTC Survey SRL și Art Mobstar SRL.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii