Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Apă Canal Proiect SRL, un nou contract adjudecat de la Primăria Năvodari (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 09:55 765 Marime text
  • Primăria Năvodari a atribuit contractul „Elaborare studiu dezabilitate, studiu tehnic teren, studiu tehnic geotehnic construire rețea de canalizare menajeră, stație de pompare“ societății Apă Canal Proiect SRL.
  • Valoarea contractului este de 110.000 lei.
  • Asociat unic în SC Apă Canal Proiect SRL este Cristian Andrei, iar calitatea de administrator este deținută de Marius - Iulian Andrei.
 
Primăria Năvodari va extinde rețeaua de canalizare menajeră și  va înființa o stație de pompare în zona Mamaia Nord: strada D25, alee de acces b-dul Mamaia Nord, strada M 3 și strada M5.
 
În acest sens, autoritatea publică locală a atribuit contractul „Elaborare studiu dezabilitate, studiu tehnic teren, studiu tehnic geotehnic construire rețea de canalizare menajeră, stație de pompare“ societății Apă Canal Proiect SRL. Valoarea contractului este de 110.000 lei.
 
În temeiul prezentei achiziții, se va presta serviciul de elaborare studiu de fezabilitate, studii de teren (studiu topografic și studiu geotehnic) pentru construire rețea de canalizare menajeră (extindere), stație de pompare și conductă de refulare - zona Mamaia Nord – strada D25, alee de acces b-dul Mamaia Nord, strada M 3, strada M5, orașul Năvodari.
 
Elaborarea documentației se va face în temeiul aprobării HCL nr.28/02.02.2023 privind aprobarea notei conceptuale și a temei de proiectare pentru obiectivul de investiție „Construire rețea de canalizare menajera (extindere), stație de pompare și conductă de refulare - zona Mamaia Nord – strada D 25, alee de acces b-dul Mamaia Nord, strada M3, strada M 5, orașul Năvodari".
 
Amplasamentul rețelei de canalizare menajeră, stație de pompare și conducta de refulare se va situa pe strdda D 25 tronson 7, strada D 26, alee de acces bdul Mamaia Nord, strda M3, strada M5, regăsindu-se la pozițiile 433, 435, 416, 415, 546 din HG 903/2021. Studiul de fezabilitate va cuprinde cel putin  o (una) stație de pompare ape uzate complet echipată.
 
 
Despre SC Apă Canal Proiect SRL

 
Potrivit termene.ro, firma Apă Canal Proiect SRL a fost înființată în anul 2017, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în SC Apă Canal Proiect SRL este Cristian Andrei, iar calitatea de administrator este deținută de Marius - Iulian Andrei.
 
Cristian Andrei mai este asociat în Branșamente Apă Canal SRL, iar Marius - Iulian Andrei în firmele Apă și Canal Expert Proiect SRL, Andrei Proiect SRL, Branșamente Apă Canal SRL și Consultanță și Proiectare Apă și Canal SRL.
 
În 2022, SC Apă Canal Proiect SRL, cu 3 salariați,  a avut o cifră de afaceri de 788.519 lei și un profit de 274.440 lei.
 
SC Apă Canal Proiect SRL a obținut, prin negociere directă, 11 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Orasul Năvodari,  Comuna Mircea Vodă, Comuna Cumpăna,  Comuna Nicolae Bălcescu,  Comuna Topraisar, Administrația Bazinală de Apa Dobrogea Litoral și altele.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.


Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța: SC Apă Canal Proiect SRL, contract de 110.000 lei cu Primăria Năvodari (DOCUMENT)
 
Cumpărări directe Constanța: Serconstruct Roads SRL, contract adjudecat de la Termica Distribuție Năvodari SRL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii