Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța ASF Asociația Puzzle Cultural organizează cu aproape 40.000 de euro Zilele comunei Pantelimon – ediția 2024 (DOCUMENT)

ro

20 Jul, 2024 16:50 202 Marime text
  • Asociația Puzzle Cultural a semnat cu mai multe primării din județul Constanța contracte pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului, în iunie 2024.

ASF Asociația Puzzle Cultural a semnat prin cumpărare directă contractul cu Primăria Pantelimon pentru organizarea festivităților dedicate zilelor comunei.

Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 197.750 de lei fără TVA, adică aproape 40.000 de euro.

Amintim, Asociația Puzzle Cultural a semnat cu mai multe primării din județul Constanța contracte pentru organizarea evenimentelor de Ziua Copilului, în iunie 2024.

Detalii despre aceste contracte pot fi accesate în articolul
Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural a organizat Ziua Copilului la Crucea, cu 5.000 de euro (DOCUMENTE)


În ce privește contractul semnat acum cu Primăria Pantelimon pentru zilele comunei, denumirea achiziției este „Servicii de organizare activități artistice - eveniment «Zilele comunei Pantelimon» – ediția 2024“.

În descrierea contractului se precizează că acesta presupune „scenotehnică, echipament sonorizare outdoor live, echipament lumini fixe și mobile inteligente, sursa și distribuție curent, regie, staff tehnic Formația Select program live de nuntă, folclor românesc, muzică de petrecere, colaje piese cunoscute – 4 componenți: 2 voci, clapa, acordeon Amore Band program live de dans pentru toate vârstele, muzică populară, manele vechi și actuale, muzică balcanică, 6 componenti: 2 voci, clapa, sax, trompeta, acordeon Luis Gabriel Live band – invitat special Georgiana Rusu – prezentatoare George Obreja – coordonator tehnic si artistic (manager eveniment) Copywriter – realizare prezentari Joc de artificii pe cer 3 agenți de paza Backstage – pavilioane/umbrele, mese, bănci Afiș digital Invitații digitale personalizate Diplome personalizate – printuri Servicii videografice complete“.

Se mai face precizarea în descriere că „prețul include: onorarii artiști, onorarii personal tehnic și auxiliar, onorarii echipa de producție-organizare-planificare, cazare, transport, diurnă, mixer, microfoane, conectică, monitorizare, amplificatoare, pupitru programare, splitter, crosscable, generator, combustibil, accesorii, consumabile, alt necesar, echipamente, manopera eveniment și studio, design grafic, concept text, materiale digitale, personal specializat, soft-uri, uniforme si dotari specifice, costumații de scenă, backline, taxe și impozite Nu se aplica T.V.A“.

Conform descrierii, „drepturile UCMR-ADA, UPFR, CREDIDAM și a altor entități asemănătoare revin la plata achizitorului (U.A.T.-ului), ofertantul fiind doar prestator. Se solicita din partea UAT-ului apă, pază locala, protecție garduri scenă, poliție și jandarmerie, acces pentru montaj-demontaj, loc de schimb“.
 

Despre ASF Asociația Puzzle Cultural

Conform datelor oficiale, ASF Asociația Puzzle Cultural are sediul social în București, Sectorul 1, pe strada Nicolae Titulescu, nr. 64.

Datele oficiale puse la dispoziția ZIUA de Constanța de către Ministerul Justiției (în mai 2024) arată că ASF Asociația Puzzle Cultural a fost înființată în data de 12 aprilie 2023, denumirea fiind Asociația Puzzle Cultural.

Durata de funcționare este nedeterminată, iar patrimoniul inițial, 300 de lei.

Lista inițială a asociaților îi menționează pe Daniel Predușel, Petrișor Ungureanu și Iosif Ungureanu.

Asociația este reprezentată de Liviu Dragoș Paraschiv, iar Consiliul Director este formată din președintele Daniel Predușel, vicepreședintele Petrișor Ungureanu și secretarul Iosif Ungureanu.

Scopul inițial este „promovarea, sprijinirea și organizarea activităților cultural-educative, promovarea dialogului intercultural și interetnic în spațiul european și universal, prin mijloace inovative și canale media specifice (artă, cultură, media, folclor, muzică autentică etc., inițierea diferitelor categorii de populație (indiferent de vârstă, sex, etnie etc.) în deprinderea cunoștințelor teoretice și practice, în vederea dezvoltării tuturor formelor de exprimare culturală, artistică și educativă“.

Printre obiectivele asociației se numără și „înființarea, gestionarea și sprijinirea ansamblurilor, orchestrelor și formațiilor muzicale (simfonice, de cameră, de coarde, de suflatori, precum și folclorice și a unor formații derivate din acestea“.

De asemenea, tot printre obiective se regăsește și „organizarea de spectacole, concerte, gale, evenimente culturale cu scop caritabil și nu numai, turnee etc., în care să evolueze artiști din țară și străinătate“.

Conform licitatiapublica.ro, consultată pe 19 iulie 2024, ASF Asociația Puzzle Cultural figurează cu 29 de achiziții directe, începând cu anul 2023, dintre care 22 sunt în județul Constanța.

În Secțiunea Document pot fi consultate anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro, dar și tabelul achizițiilor directe ale asociației, potrivit licitatiapublica.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
ASF Asociația Puzzle Cultural a organizat Ziua Copilului la Crucea, cu 5.000 de euro (DOCUMENTE)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii