Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Compania de Zbor Amicii SRL, din Vaslui, se va ocupa de dezinsecția aeriană în Cobadin (DOCUMENT)

ro

13 May, 2024 17:00 640 Marime text
  • Compania de Zbor Amicii SRL are sediul social în localitatea Tutova, din județul Vaslui.
Compania de Zbor Amicii SRL, din județul Vaslui, a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Cobadin contractul vizând asigurarea serviciilor de dezinsecție aeriană în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 124.410 lei fără TVA, adică peste 25.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Servicii de dezinsecţie aeriană în comuna Cobadin“, iar în descriere se precizează că „se solicită două treceri pentru o suprafață de 957 ha /trecere =1914 ha în total. Prețul conține prestarea de servicii și substanță“.
 
Despre Compania de Zbor Amicii SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 13 mai 2024, Compania de Zbor Amicii SRL a fost înființată în 1991, are sediul social în localitatea Tutova, din județul Vaslui și se ocupă de activități auxiliare pentru producția vegetală.
 
Asociați figurează Dan Laurențiu Dabija, care este și administrator, și Eliza Alina Dabija.
 
Eliza Alina Dabija figurează și ca director în cadrul Băncii Comerciale Române SA, iar Dan Laurențiu Dabija figurează ca asociat unic și administrator al Danavia SRL Bîrlad.
 
Potrivit termene.ro, Compania de Zbor Amicii SRL figurează cu 83 de achiziții directe  (Primăria Municipiului Tecuci, Stațiunea de Cercetare pentru Combaterea Eroziunii Solului „Mircea Motoc“ Perieni, Comuna Deleni printre autoritățile contractante) și patru contracte publice (Serviciul Public Ecosal Galați autoritate contractante).
 
În 2023, firma a declarat nouă angajați, profit peste 365.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 2,87 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CNI a deschis procedura pentru construirea creșei din comuna Valu lui Traian! Contract de peste 2,19 milioane de euro pentru proiectare și execuție lucrări (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii