Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța DJST a contractat servicii de defrișare și eliminare deșeuri vegetale la baza sportivă „Badea Cârțan“ (DOCUMENT)

ro

14 Jun, 2024 12:26 729 Marime text
  • Valoarea cumpărării directe este de peste 80.000 de lei, ofertant câștigător fiind SC Eca Concrete Construct SRL.
 
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Servicii de defrișare și eliminare deșeuri vegetale“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, serviciile sunt pentru teren „Badea Cârțan“ în suprafață de 22.000 mp.
 
Serviciile se vor presta la baza sportivă „Badea Cârțan“ de pe str. Badea Cârțan FN, municipiul Constanța, în termen de trei zile lucrătoare de la data de finalizării achiziției pe SEAP, conform contractului.
 
Data publicări este 13 iunie 2024, ora 11.05, iar data finalizării – 13 iunie 2024, ora 11.27. Valoarea cumpărării directe este de 83.933,3 lei (16.865,25 euro), ofertant câștigător fiind SC Eca Concrete Construct SRL.
 
Despre SC Eca Concrete Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 14 iunie 2024, firma Eca Concrete Construct SRL a fost înființată în anul 1999, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic în Eca Concrete Construct SRL este Cristian Emil Ene, cel care deține și calitatea de administrator. Aceasta mai apare în Fabio Tour SRL, Eldo Eurotehnic SRL, Eldo-Service SRL, Downtown Top KM5 SL și Eldo Lucrări Funerare SRL.
 
În 2023, Eca Concrete Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 65.234 lei, o pierdere de 61.536 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 1.
 
Platforma termene.ro informează că Eca Concrete Construct SRL are 13 contracte câștigate - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 13 iunie 2024).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, achiziție de servicii de contabilitate
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii