Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Energie Urbana RSGroup SRL, contract de consultanță cu Primăria Constanța (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 12:43 344 Marime text
  • Energie Urbana RSGroup SRL este deținută și administrată de Ramona Iuliana Savu.
Energie Urbana RSGroup SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Constanța contractul pentru asigurarea consultanței necesare în procedura de achiziție vizând creșterea eficienței energetice pentru mai multe blocuri din zona Casa de Cultură.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 15.000 de lei fără TVA, adică circa 3.000 de euro.
 
Conform SEAP, este vorba despre „Achiziția serviciului de consultanţă de specialitate (expert cooptat) în cadrul procedurii de achiziţie execuție de lucrări aferentă obiectivului de investitii «Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța - zona Casa de Cultură – blocurile L48, L49, L50»“.
 
Despre Energie Urbana RSGroup SRL
 
Anul trecut, Energie Urbana RSGroup SRL a semnat cu Primăria Constanța contractul vizând verificările tehnice pentru reabilitarea Casei Căsătoriilor din oraș.
 
Detalii pot fi consultate în articolul
Cine va efectua verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului Casa Căsătoriilor din Constanţa? (DOCUMENT)
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 20 iunie 2024, Energie Urbana RSGroup SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Constanța, pe strada Tudor Vladimirescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator figurează Ramona Iuliana Savu, fostă soție a fostului fotbalist de la Farul Adrian Pitu, cei doi fiind cununați de Constantin Boșcodeală, fost primar al Buzăului, și soția sa, Felicia Elena.
 
Potrivit termene.ro, Energie Urbana RSGroup SRL figurează cu două achiziții directe (Municipiul Constanța și Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România ROREG autorități contractante).
 
În 2023, Energie Urbana RSGroup SRL a declarat un angajat, profit peste 360.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 570.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Cine va efectua verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului Casa Căsătoriilor din Constanţa? (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii