Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 04 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Eurotechnic IND SRL va reabilita Școala Gimnazială "Sf Andrei" din Mangalia (DOCUMENT)

ro

04 Aug, 2024 12:19 188 Marime text
Scoala Sfantul Andrei Mangalia. Sursa foto/facebook
  • Contractul „Lucrări de reparații generale și renovare“ a fost atribuit de Școala Gimnazială "Sf Andrei" Mangalia societății Eurotechnic IND SRL.
  • irma este deținută de asociatul unic și administrator Cristian Drăgan.
 
Școala Gimnazială "Sf Andrei" Mangalia intră în reabilitare. Unitatea școlară a atribuit contractul „Lucrări de reparații generale și renovare“ societății Eurotechnic IND SRL. Atribuirea s-a făcut prin negociere directă pe data de 24 iulie, iar valoarea achiziției este de 145.983,01 lei.

 
Despre Eurotechnic Ind SRL

 
Potrivit termene.ro, Eurotechnic Ind SRL a fost înființată în 2001, are sediul social în Mangalia, pe strada Rozelor, nr. 12 și se ocupă de lucrări de construcții a altor proiecte inginerești n.c.a.

Asociat unic și administrator este Cristian Drăgan, al cărui nume se regăsește și în Armalis Ship SRL Mangalia, Ciel Jardin SRL Mangalia, Crandaz Nav SRL Mangalia, Fabrica de Betoane și Prefabricate CDC SRL Hagieni și Spiga D&R SRL Hagieni.

Conform sursei citate, Eurotechnic Ind SRL figurează cu 97 de contrace obținute, prin negociere directă, de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Direcția Cultură și Sport Mangalia, Municipiul Mangalia, Spitalul Municipal Mangalia, Colegiul Economic Mangalia și altele.

De asemenea, firma a obținut și două contracte publice, ambele încheiate cu Municipiul Mangalia.

În 2022, Eurotechnic Ind SRL a declarat un singur angajat, un profit peste 1,92 de milioane de lei și o cifra de afaceri care a  depășit 3,49 de milioane de lei. Situația pe anul 2023 arată astfel: 6 salariați, o cifră de afaceri de 6.326.296  lei și un profit de 3.118.004 lei.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire. Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

 
Licitații Constanța. Eurotechnic Ind SRL, un nou contract cu Primăria Mangalia pentru Grădina de Vară. Lucrări de peste 1,88 de milioane de euro (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii