Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Geostruct SRL, din județul Iași, contract de aproape 40.000 de euro la Școala Gimnazială Constantin Brâncuși, din Medgidia (DOCUMENT)

ro

24 Jul, 2024 17:00 161 Marime text
Școala Constantin Brâncuși Medgidia. Sursa foto: Facebook.com - Școala Gimnazială Constantin Brâncuși Medgidia
  • Geostruct SRL este deținută de Georgia Litu și Bogdan Alin Niculi.
Geostruct SRL, din județul Iași, a semnat prin cumpărare directă cu Școala Gimnazială Constantin Brâncuși, din Medgidia, contractul vizând studiile și documentația pentru lucrările de creștere a eficienței energetice a unității de învățământ.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 191.000 de lei fără TVA, adică peste 38.000 de euro.
 
Denumirea achiziției este „Creșterea eficienței energetice a unității de învățământ – Școala Gimnazială Constantin Brâncuși din Medgidia“.
 
În descrierea achiziției se precizează că aceasta presupune „Elaborare studii și documentații pentru obiectivul «Creșterea eficienței energetice a unității de învățământ – Școala Gimnazială Constantin Brâncuși din Municipiul Medgidia, Jud. Constanța» - studiu topografic vizat OCPI; - scenariu de securitate la incendiu; - expertiza tehnică; - raport de audit energetic; - documentații pentru obținerea avizelor și acordurilor solicitate prin C.U. – documentația de avizare a lucrărilor de intervenție; - verificarea tehnică; - alte studii“.
 
Despre Geostruct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 24 iulie 2024, Geostruct SRL a fost înființată în 2015, are sediul social în Iași, pe Șoseaua Arcu și se ocupă în principal de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați cu părți egale figurează Georgia Litu și Bogdan Alin Niculi, ultimul fiind și administratorul societății și deținând și un PFA.
 
Potrivit termene.ro, Geostruct SRL figurează cu 34 de achiziții directe (Spitalul Municipal Dorohoi, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani, Municipiul Moinești printre autoritățile contractante) și două contracte publice (Compania Națională de Investiții SA autoritate contractantă).
 
În 2023, Geostruct SRL a declarat trei angajați, profit peste 620.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,02 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Firmă de construcții nouă în Medgidia! Iata cine este fondatorul
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii