Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Getnic Construct Serv SRL va reabilita drumurile din Medgidia. Contractul de peste 800.000 lei, atribuit de Apollo Ecoterm SRL

ro

05 Jun, 2024 12:45 1101 Marime text
  • Getnic Construct Serv SRL a obținut de la Apollo Ecoterm SRL contractul privind executarea lucărilor de reparații a drumurilor.
  • Valoarea contractului „Lucrări de reparații drumuri“, atribuit prin negociere directă, este de 813.078 lei.
 
Apollo Ecoterm SRL din Medgidia a semnat cu societatea Getnic Construct Serv SRL, care și-a adjudecat contractul privind executarea lucărilor de reparații a drumurilor. Valoarea contractului „Lucrări de reparatii drumuri“, atribuit prin negociere directă, este de 813.078 lei.
 
Lucrări de reparație drumuri, includ urmatoarele operațiuni:
- frezare până la 10 cm,
- transport material frezat,
- curășare și amorsare suprafață,
- așternere mixtură asfaltică BA 22.4 leg 50/70-6 cm,
- așternere mixtură asfaltică BA 16 rul 50/70-4 cm.
 
 
Despre Apollo Ecoterm SRL

 
Înființată în anul 2010, firma are sediul social pe bulevardul Independenței, Nr. 12A din Medgidia, Județul Constanța și se ocupă de furnizarea de abur și aer condiționat.
 
Consiliul Local Medgidia este acționarf, cu 100% din capitalil social. Administratorii firmei sunt: CC Insol SPRL -    administrator judiciar și Șaguna Dorinel-Andrei - administrator special. În anul 2023, firma cu 49 de salariați a declarat o cifră de afaceri de 7.095.284 lei și o pierde de 119.199 lei.

 
Despre Getnic Construct Serv SRL

 
Conform termene.ro, Getnic Construct Serv SRL funcționează din anul 2004, are sediul în Cernavodă, județul Constanța, pe strada Canalului nr. 12 și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociații Getnic Construct Serv SRL sunt Marius Gherghiniță, cu 75% din capitalul social și Valentin Gherghiniță, cu 25% din capitalul social. Marius Gherghiniță este administratorul societății.
 
Getnic Construct Serv SRL a obținut, prin negociere directă, 205 de contracte, de la autorităâi publice locale. Printre acestea se numără: Termica Distribuție Năvodari SRL,  SC Utilități Publice Cernavodă SRL, Apollo Ecoterm SRL, Orașul Cernavodă și altele.
 
Firma cu 67 de angajați a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 34.647.098 de lei și un profit de 7.932.415 lei.
 
Potrivit termene.ro, Marius Gherghiniță mai este asociat și administrator în Getnic Product SRL și Mona Lisa SRL. La rândul său, Valentin Gherghiniță este asociat și administrator în ALL Star Games SRL și Gherghiniță Valentin Persoană Fizică Autorizată.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Licitații Constanța: Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)

Un nou contract între Primăria Cernavodă și Getnic Construct Serv SRL. Ce va furniza (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii