Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța I & M Polux SRL livrează Primăriei Mangalia cărucioare de cumpărături (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 14:28 569 Marime text
  • În descriere se precizează că este vorba despre „cărucior cumpărături cu mâner de metal, două roți, pliabil cu închidere velcro“.
I & M Polux SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Primăria Municipiului Mangalia, contractul vizând furnizarea cărucioarelor de cumpărături cu două roți, pliabile.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 264.600 de lei fără TVA, adică peste 53.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Cărucior cumpărături“, iar în descriere se precizează că este vorba despre „cărucior cumpărături cu mâner de metal, două roți, pliabil cu închidere velcro“.
 
Despre I & M Polux SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 1 mai 2024, I & M Polux SRL a fost înființată în 1993, are sediul social în Mangalia, pe strada M.I. Dobrogianu și se ocupă de comerț cu amănuntul al articolelor de fierărie, al articolelor din sticlă și a celor pentru vopsit, în magazine specializate.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Mangalia, dar și în Vama Veche, Limanu, Schitu și 23 August.
 
Iliana Micu figurează ca asociat unic și administrator al companiei.
 
Potrivit termene.ro, I & M Polux SRL figurează cu 5.867 de achiziții directe (Comuna Pecineaga, Municipiul Mangalia, UM 01812 printre autotirățile contractante).
 
În 2022, I & M Polux SRL a declarat 35 de angajați, profit peste 4,21 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 28,04 milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Mangalia cumpără cărucioare de cumpărături de 53.000 de euro! Pe partea frontală, va scrie cu alb „Primăria Municipiului Mangalia“ (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii