Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Adamclisi, se montează stații de încărcare electrice (DOCUMENT)

ro

21 May, 2024 15:24 447 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de 246.000 lei (49.446,24 euro), ofertant câștigător fiind SC Smart Green Energy SRL.  
 
Comuna Adamclisi (Primăria Adamclisi), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cobadin pentru „Procurare și montaj stații de încărcare electrice“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 246.000 lei (49.446,24 euro), ofertant câștigător fiind SC Smart Green Energy SRL. Data publicării este 17.05.2024, ora 13.56, iar data finalizării – 20.05.2024, ora 9.12

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de Programul privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi / sau hibrid plug-in în localităţi, prin instalarea de staţii de reîncărcare cu putere normală.
 
„Scopul Programului îl reprezintă îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice şi vizează dezvoltarea transportului ecologic, prin instalarea de staţii de reîncărcare cu putere normală“, menționează sursa citată.
 
Prin Program se finanţează staţiile de reîncărcare formate din minimum două puncte de reîncărcare, alimentate de acelaşi punct de livrare din reţeaua publică de distribuţie, dintre care un punct de reîncărcare permite încărcarea în curent continuu la o putere ≥ 50 kW şi un punct de reîncărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere ≥ 22 kW a vehiculelor electrice.
 
Staţiile de reîncărcare vor fi echipate cel puţin cu prize şi conectori de tip 2 pentru vehicule, conform descrierii din standardul SR EN62196-2, pentru încărcarea în curent alternativ, şi cu conectori ai sistemului de reîncărcare combinat Combo 2, conform descrierii din standardul SR EN62196-3, pentru încărcarea în curent continuu.

Despre Smart Green Energy SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 21 mai 2024, firma Smart Green Energy SRL a fost înființată în anul 2019, adresa sediului social este la Cobadin,  în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de instalații electrice“.
 
Asociat unic în Smart Green Energy SRL este Laurențiu Claudiu Pițigoi, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Bel Electric Cable SRL și în New Sun Energy SRL.
 
În 2023, Smart Green Energy SRL a avut o cifră de afaceri de 485.987 lei, un profit de 8.560 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.

Platforma termene.ro informează că Smart Green Energy SRL are 14 contracte câștigate - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din 2007 până în prezent (data ultimei actualizări – 20 mai 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:
 
Licitații Constanța
Primăria Adamclisi a atribuit un contract de peste 800.000 de lei către două firme din București și Ploiești. Despre ce este vorba (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii