Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Cumpărări directe Constanța La Eforie, se fac pași în direcția înființării unor stații de încărcare vehicule (DOCUMENT)

ro

20 Jun, 2024 17:00 459 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de 200.000 lei, ofertant fiind SC Sigma Mobility Engineering SRL.  
 
Orașul Eforie (Consiliul Local Eforie), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, dorește să încheie un contract cu o firmă din Pitești pentru „studiu fezabilitate, proiect tehnic, detalii execuție, asistență tehnică stații încărcare vehicule“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 200.000 lei (40.186,47 euro), ofertant fiind SC Sigma Mobility Engineering SRL. Data publicării anunțului a fost 18 iunie 2024, ora 10.41, iar data finalizării – 19 iunie 2024, ora 7.54.

UPDATE 27.06.2024:

Inițial, oferta a fost refuzată de către Primăria Eforie, întrucât Codul CPV din oferta ofertantului era diferit față de cel din solicitarea autorității contractante.. Ulterior, procedura a fost reluată printr-un alt anunț și, la data de 25 iunie 2024, a fost acceptată oferta firmei Sigma Mobility Engineering SRL.. Data finalizare - 25.06.2024, ora 15.41 

După cum se arată pe e-licitatie.ro, serviciul se adresează municipiilor și orașelor care doresc întocmirea de documentații la faza studiu de fezabilitate pentru proiecte care se implementează prin PNRR/2022/C10, Investiția I.1 - Mobilitatea urbană durabilă, I.1.1. Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public, precum și documentații pentru obținerea avizelor și a acordurilor.

 
„Având ca obiect principal de activitate dezvoltarea de proiecte de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, SC Sigma Mobility Engineering SRL deține resurse de personal, materiale și know-how pentru a dezvolta și finaliza cu succes pachetul de servicii de proiectare la faza de Studiu de fezabilitate aferent obiectivelor de investiții privind Mobilitatea urbană durabilă, și anume: 1. Studiu de fezabilitate și documentații de obținere a avizelor pentru stații de reîncărcare autobuze electrice (stații de reîncărcare rapidă și stații de încărcare lentă), 2. Studiu de fezabilitate și documentații de obținere a avizelor pentru stații de reîncărcare vehicule electrice (stații de reîncărcare amplasate în diverse locații)“, menționează sursa citată.   
 
Studiile de fezabilitate se elaborează în conformitate cu H.G. nr. 907/2016 și cu respectarea condițiilor Ghidului specific - Condiții de accesare a fondurilor europene aferente Planului național de redresare și reziliență în cadrul apelurilor de proiecte PNRR/2022/C10, componenta 10 - Fondul local.
 
Documentațiile vor prelua condiționările din avizele și acordurile solicitate, daca va fi cazul, atât prin Certificatul de Urbanism, cât și de către alte instituții emitente abilitate, avize necesare în vederea realizării obiectivelor de investiție propuse. Împreună cu studiile de fezabilitate se realizează documentațiile pentru obținerea avizelor, conform certificatului de urbanism care va fi emis.
 
„Având ca obiect principal de activitate dezvoltarea de proiecte de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea, SC Sigma Mobility Engineering SRL deține resurse de personal, materiale și know-how pentru a dezvolta și finaliza cu succes serviciile menționate. Echipa, constituită din arhitecți, ingineri de drumuri, urbaniști, economiști etc., experți cu alte specializări, deține o experiență importantă în dezvoltarea studiilor de fezabilitate pentru infrastructura de mobilitate motorizată și nemotorizată, studiilor legate circulație / trafic/ mobilitate durabilă / transporturi / studii de oportunitare / delegare de servicii publice / consultanță tehnică în fundamentarea achizițiilor de mijloace de transport / întocmire caiete de sarcini / evaluare oferte tehnice pentru sisteme de transport public local, desfășurând cu succes în ultimii ani mai multe astfel de servicii pentru orașe, zone metropolitate și județe“, se mai arată pe e-licitatie.ro.

Despre SC Sigma Mobility Engineering SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 20 iunie 2024, firma SC Sigma Mobility Engineering SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este la Pitești, în județul Argeș, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în SC Sigma Mobility Engineering SRL este Sorin Ilie, cel care deține și calitatea de administrator.
 
În 2023, SC Sigma Mobility Engineering SRL a avut o cifră de afaceri de 2.473.404 lei, un profit de 1.893.949 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 3.

Platforma termene.ro informează că SC Sigma Mobility Engineering SRL are în jur de 160 de contracte câștigate - achiziții directe și 36 de contracte câștigate - achiziții publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 19 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
Servicii de dezinsecție executate din avion la Eforie, pe o suprafață de 700 de hectare (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii