Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:42 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța La Horia, stații de reîncărcare pentru vehicule electrice. Ce firmă se ocupă de proiectare și execuție (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 17:00 189 Marime text
  • Valoarea cumpărării directe este de 235.420 lei (47.359,63 euro).
 
Comuna Horia (Primăria Horia), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cobadin pentru proiectare și execuție stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în comuna Horia, sistemul fiind de cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 235.420 lei (47.359,63 euro), ofertant câștigător fiind SC Bel Electric Cable SRL. Data publicării este 24 iulie 2024.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, proiectarea sistemului se va realiza conform prevederilor din Hotărârea nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor / proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice.
 
Execuția lucrărilor se va face conform legislației și normelor tehnice în vigoare (Legea nr.10/1995 privind calitatea în construcții, republicată; PE 003/84 Nomenclatorul de verificare, încercări şi probe privind montajul, punerea în funcţiune şi darea în exploatare a instalaţiilor electrice etc).
 
Lucrările se vor realiza etapizat, conform graficului de lucrări.
 
Lucrarile de construcții - montaj, lucrări de montaj se vor executa numai în perioada stabilită și respectând graficul de lucru aprobat, fiind corelate cu programele de teste și verificări.
 
„Pe toata durata de executie a lucrărilor se vor respecta procedurile de acces și protecție fizică interne, ținând cont de prevederile acestora la realizarea graficului de execuție Toate materialele utilizate vor fi de cea mai bună calitate din punctul de vedere al modului de execuție, rezistențelor mecanice, calităților electrice, durabilitate și siguranță în funcționare. Materialele și instalațiile care necesită certificate de garanție, conform legii vor fi însoțite de aceste documente“, mai menționează sursa citată.  
 
Despre SC Bel Electric Cable SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată joi, 25 iulie 2024, firma Bel Electric Cable SRL a fost înființată în anul 2012, adresa sediului social este la Cobadin, în județul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de instalații electrice“.

Asociați în SC Bel Electric Cable SRL sunt Ioana Pițigoi (cu 50%) și Laurențiu Claudiu Pițigoi (cu 50%). Ioana Pițigoi deține și calitatea de administrator.
 
Laurențiu Claudiu Pițigoi mai apare în Smart Green Energy SRL și în New Sun Energy SRL.
 
În 2023, Bel Electric Cable SRL a avut o cifră de afaceri de 4.455.683 lei, un profit de 413.683 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 15.

Platforma termene.ro informează că Bel Electric Cable SRL are peste 300 de contracte câștigate - achiziții directe, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 24 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța
La Conacu, comuna Cobadin, se modernizează sistemul de iluminat public (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii