Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Mida Soft Business SRL, contract cu Primăria Constanța pentru cerneală și toner (DOCUMENT)

ro

01 Jun, 2024 16:14 550 Marime text
  • Valoarea totală a achiziției este de 171.507 lei fără TVA, adică peste 34.000 de euro, la cursul actual.
Mida Soft Business SRL București a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Constanța contractul vizând livrarea de cerneală și toner pentru imprimantă și copiatoare.


Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a achiziției este de 171.507 lei fără TVA, adică peste 34.000 de euro, la cursul actual.


Conform SEAP, obiectul contractului este „Achiziția de consumabile - cartușe cu cerneală și toner pentru imprimante și copiatoare“.
 

Despre Mida Soft Business SRL


Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 31 mai 2024, Mida Soft Business SRL a fost înființată în 2003, are sediul social în București, Sectorul 6 și se ocupă de comerț cu ridicata al calculatoarelor echipamentelor periferice și software-ului.

Firma are puncte de lucru în București și Ilfov.

Asociați figurează Dumitru Daniel Moruz și Florentina Moruz, primul fiind și administratorul firmei, iar numele său regăsindu-se și în Bring Solutions SRL, Momentum Automotive SRL și Toko SRL.

Mida Soft Business SRL figurează cu părți sociale în Else Digital Solutions SRL și Evolution Prest Systems SRL.


Potrivit termene.ro, Mida Soft Business SRL figurează cu 31.824 de achiziții directe (Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, Spitalul Clinic Dr. I. Cantacuzino, Școala Gimnazială Constantin Brâncuși printre autoritățile contractante) și 663 de contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia printre autoritățile contractante).


În 2023, Mida Soft Business SRL a declarat 41 de angajați, profit peste 8,71 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 192,94 de milioane de lei.


În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Consult Primo Partener a încheiat un nou contract cu Primăria Constanța (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii