Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Mural Serv SRL contract de 500.000 de euro cu Primăria Crucea pentru asfaltarea străzilor din Crișan și Stupina (DOCUMENT)

ro

16 May, 2024 17:00 613 Marime text
  • Conform SEAP, pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă.
Mural Serv SRL din Mogoșoaia și-a adjudecat de la Primăria Crucea, prin procedura simplificată, contractul pentru asfaltarea străzilor din localitățile Crișan și Stupina, aparținând localității.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea totală a contractului este de 2.484.665,3 lei fără TVA, adică peste 499.000 de euro, la cursul actual.
 
Conform SEAP, pentru acest contract a fost depusă o singură ofertă.
 
Denumirea achiziției este „Contract de execuție lucrări aferente obiectivului de investiții «Asfaltare străzi localitățile Crișan și Stupina , comuna Crucea, județul Constanța»“.
 
Inițial, contractul fusese estimat la o valoare de 2.528.220 de lei fără TVA.
 
Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în SEAP.
 
Despre Mural Serv SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 16 mai 2024, Mural Serv SRL a fost înființată în anul 2007, are sediul social în Mogoșoaia, județul Ilfov, pe strada Nichita Stănescu și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Asociat unic și administrator este Mihai Radu, al cărui nume se leagă și de HAH Winner SRL și Green House Construct SRL.
 
Mural Serv SRL figurează cu 146 de achiziții directe (UM 02384, Autoritatea Aeronautică Civilă Română RA, Comuna Dobroești printre autoritățile contractante) și 44 de contracte publice (Comuna Crucea, Comuna Dobroești, Comuna Ostrov, Compania Națională de Investiții SA, Comuna Traian printre autoritățile contractante).
 
În 2022, societatea a declarat 45 de angajați, profit peste 450.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 22,97 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Afaceri Constanța
Primăria Crucea plătește peste 24.000 de euro pentru elaborarea studiului de fezabilitate privind modernizarea unui drum (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii