Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Craiova va oferi Primăriei Corbu servicii de consultanță pentru înființarea unui sistem de distribuție gaze naturale (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2024 14:06 173 Marime text
  • Contractul „Servicii de consultanță, management de proiect pentru înființare sistem de distribuție gaze naturale“ a fost atribuit de Primăria Corbu unei firme din Craiova. 
  • Contractul în valoare de 250.000 lei a fost atribuit pe data de 18 iulie firmei Sara Project Consulting SRL.
  • Corâci Daniela-Mihaela este asociat unic și administrator la firmei Sara Project Consulting SRL.
 
Primăria Corbu, a atribuit, prin negociere directă, contractul „Servicii de consultanță, management de proiect pentru înființare sistem de distribuție gaze naturale“. Contractul în valoare de 250.000 lei a fost atribuit pe data de 18 iulie firmei Sara Project Consulting SRL.
 
Preţul convenit pentru îndeplinirea contractului, plătibil prestatorului de către achizitor, este de 250.000,00 lei fara TVA, la care se adaugă cota de TVA conform prevederilor legale, format astfel:
 
Etapa I - Preț 73.000 lei fără TVA: Activități înainte de semnare contract de finanțare și elaborarea documentației pentru Concesionare.
 
Etapa II - Preț 50.000 lei fără TVA: Publicare anunț de participare în SEAP pentru contract de proiectare și executie.  Prestarea serviciilor expertului extern cooptat în cadrul comisiei de evaluare.
 
Etapa III - Pret 50.000 lei fără TVA: Activități pentru semnare contract de finanțare. Verificare și elaborare documente conform grilei de verificare elaborată de Minister.
 
Etapa IV - Preț 77.000 lei fără TVA: Activități după semnare contract de finaațare. Consultanță pentru încarcare în platforma digitală a indicatorilor de performanță ai obiectivului de investiții, actualizați, prevăzuți în anexele din ordonanța 95/2021.
 
Despre Sara Project Consulting SRL 
 
 
Înființată în anul 2017, firma are sediul social pe strada Nicolae Romanescu, Nr. 136C, Craiova și desfășoară activități de consultanță pentru afaceri și management. Corâci Daniela-Mihaela este asociat unic și administrator.
 
Potrivit termene.ro, firma figurează cu 6 achiziții directe obținute, prin negiciere directă, de la autorități publice locale, printre care: Comuna Malu Mare, Comuna Poiana Mare, Comuna Farcasele, Primîria Seaca Județul Olt, Primăria Comunei Maldaeni și altele.
 
În anul 2023, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 379.000 lei și un profit de 325.432 lei.
 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“. 
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației. 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii