Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă din Ilfov, cu un singur angajat, va verifica lucrările de reabilitare energetică a Liceului „Miron Costin“(DOCUMENT)

ro

01 Jul, 2024 17:00 215 Marime text
  • Primăria Municipiului Constanța a semnat cu Nexus Building Solutions SRL.
  • Firma va verifica lucrările de reabilitare energetică a Liceului Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“ din Constanța.
  • Valoarea achiziției atribuită pe data de 27 iunie anul curent este de 34.900 lei. 
  • Asociați societății Nexus Building Solutions SRL sunt: Dan Mocanu și Marcel Mocanu.
  • De administarea societății se ocupă Dan Mocanu.
 
Liceul Tehnologic „Gheorghe Miron Costin“ din Constanța va fi reabilitat energetic. Municipiul Constanța a anunțat, pe SEAP,  numele agentului economic care și-a adjudecat contractul care se referă la verificarea tehnică de calitate aferentă obiectivului de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin, Constanța: corp C1 – Liceu, corp C4 – cantină și corp C5 – sală de sport“.
 
Firma care a obținut, prin negociere directă, contractul „Serviciul de verificare tehnică de calitate aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficientei energetice a imobilului Liceul Tehnologic Gheorghe Miron Costin, Constanț corp C1 – Liceu, corp C4 – Cantina si corp C5 – Sala sport»“ este Nexus Building Solutions SRL. Valoarea achiziției atribuită pe data de 27 iunie anul curent este de 34.900 lei.
 
 
Despre Nexus Building Solutions SRL
 
 
Înființată în anul 2023, firma are sediul pe strada Linia De Centura, Nr. 50, Et. Parter+Etaj, Ap. 003, Ștefăneștii de Jos, Județ Ilfov și desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Asociați societății Nexus Building Solutions SRL sunt: Dan Mocanu, cu 80% din capitalul social, și Marcel Mocanu, cu 20% din capitalul social. De administarea societății se ocupă Dan Mocanu.
 
Potrivit termene.ro, Dan Mocanu mai este asociat unic și administrator în Nexus Construction Consulting SRL București.
La rândul său, Marcel Mocanu este asociat în Delta Midcon SRL Tulcea,  Somova, asociat în Leader PMG Exim SRL Tulcea, Somova și asociat și administrator în Domarco Export Import SRL Bucureşti.
 
În anul 2023, societatea Nexus Building Solutions SRL avut un singur salariat, a declarat o cifră de afaceri de 200 de lei  și o pierdere de 5.032 lei.
 
Reaminbtim că prin Nexus Construction Consulting SRL,  Dan Mocanu a câștigat mai adjudecat mai multe contracte de la Primăria Constanța printre care și pe cele de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța” în valoare de 34.900 lei în cadrul proiectului de „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Spitalul Municipal Constanța” în valoare totală 23.383.512,21 fără TVA, respectiv 27.826.379,53 cu TVA finanțat prin PNRR, componenta C5, Valul Renovării, precum și serviciului de verificare tehnică de calitate pentru obiectivul de investiții "Creșterea eficienței energetice a imobilului - Grădinița cu program prelungit nr. 33 din Constanța" în sumă de 34.900 lei fără TVA.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe SEAP.

 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și infromații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Licitații publice. O nouă firmă, același administrator. Primăria Constanța a atribuit un contract care vizează școala Gheorghe Țițeica (DOCUMENT)
 
Licitații publice: CEC Solution SRL, o nouă atribuire directă de la Primăria Constanța. Este vizată o unitate de învățământ(DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii