Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:38 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Old Line Travel SRL organizează o tabără pentru elevii din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Cuza Vodă (DOCUMENT)

ro

05 Jul, 2024 19:41 148 Marime text

 
  • Firma câștigătoare este Old Line Travel SRL.
 
Școlii Gimnaziale Nr. 1 Cuza Vodă, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind servicii organizare evenimente pentru elevi - tabără.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată a contractului este de 89.980,00 lei.
 
Firma câștigătoare este Old Line Travel SRL.
 
Despre Old Line Travel SRL
 
Societatea Old Line Travel SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în municipiul București, Sector 4, strada Brădetului, nr. 22 și se ocupă de „Alte activități ale agențiilor turistice”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociați și administratori sunt Bineață Constantin-Răzvan și Ghearalia Paul Ionel.
 
Aceștia mai sunt asociați și administratori la Old Line SRL și Old Line Plus SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Old Line Travel SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 4.053.453 lei, cu un profit de 1.382.782 lei, la 12 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Constanța: San Electroterm Grup SRL repară instalațiile de electrificare pe raza Secției IFTE-2 Fetești din cadrul CFR Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii