Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Pluri Consultants Romania SRL, contract de 46.000 de euro cu Administrația Porturilor Maritime pentru gestionarea capitalului uman (DOCUMENT)

ro

19 May, 2024 14:04 1206 Marime text
  • Pluri Consultants Romania SRL este deținută de Ioana Mădălina Popescu și Constantin Popescu.
Pluri Consultants Romania SRL a semnat, prin cumpărare directă, cu Administrația Porturilor Maritime contractul pentru consultanță în gestionarea și managementul capitalului uman.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 230.000 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu peste 46.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea contractului semnat de firma din Ploiești cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța este „Servicii de consultanţă de specialitate în gestionarea și managementul capitalului uman“.
 
În descriere se precizează că „CN APM dorește încheierea unui contract de servicii de consultanță în gestionarea resurselor umane constând în sprijinirea managementului pentru optimizarea structurii organizaționale a CNAPM (la nivel de Organigramă, Regulament de Ordine Interioară/Regulamente de Organizare și Funcționare, Stat de Funcții, Fișe de Post), pe baza recomandărilor Consultantului“.
 
Conform SEAP, durata contractului este de 50 de zile lucrătoare de la data semnării acestuia de către ambele părți.
 
Despre Pluri Consultants Romania SRL
 
În 2021, Pluri Consultants Romania SRL a semnat cu Primăria Constanța contractul vizând procesul de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile din CA-urile CT Bus și RAEDPP (actuală Administrația Fondului Imobiliar SRL).
 
Detalii despre acest contract pot fi consultate în articolul
 
Primăria Constanța a stabilit societatea care va realiza recrutarea și selecția candidaților pentru posturile din Consiliile de Administrație de la CT BUS și RAEDPP
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 18 mai 2024, Pluri Consultants Romania SRL a fost înființată în 2000, are sediul social în Ploiești, pe strada Nicolae Titulescu și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are un punct de lucru și în București, Sectorul 2.
 
Asociați figurează Ioana Mădălina Popescu (90%), care este și administrator, și Constantin Popescu (10%), iar numele celor doi se leagă și de Interim Staff SRL.
 
Conform termene.ro, Pluri Consultants Romania SRL figurează cu 117 achiziții directe (RA Aeroportul International Craiova, Municipiul București, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante) și șase contracte publice (Ministerul Energiei, Ministerul Transportului și Infrastructurii, Județul Cluj printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Pluri Consultants Romania SRL a declarat cinci angajați, profit peste 260.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 915.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Constanța a stabilit societatea care va realiza recrutarea și selecția candidaților pentru posturile din Consiliile de Administrație de la CT BUS și RAEDPP

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii