Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Băneasa, achiziție de servicii de proiectare club creativ educativ pentru tineret în satul Făurei (DOCUMENT)

ro

05 Jun, 2024 13:47 607 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este SC Ged Project SRL, o firmă cu sediul social la Nicolae Bălcescu, în județul Bacău.
 
Comuna Băneasa (Primăria Băneasa), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din județul Bacău pentru „Ofertă servicii proiectare club creativ educativ pentru tineret, satul Făurei, comuna Băneasa“, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, „Pentru serviciile de proiectare și inginerie solicitate, oferta noastră este următoarea: audit energetic expertiză tehnică Dali cf. HG 907/2016 (cu prezentarea minim a două soluții de intervenție), inclusive deviz general, deviz pe obiec, fișe tehnice pentru echipamente, analiză financiară, analiză cost beneficiu, cu bugetarea liniei 6.2. Probe tehnologice și teste documentație opbținere acorduri studio privind imunizarea la schimbările climatice SAER verificare tehnică“.
 
Valoarea cumpărării directe este de 105.100 lei (21.118,41 euro), ofertant câștigător fiind SC Ged Project SRL. Data publicării este 3 iunie 2024, ora 12.59, iar data finalizării – 3 iunie 2024, ora 13.40.

Despre SC Ged Project SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 5 iunie 2024, firma Ged Project SRL a fost înființată în anul 2016, adresa sediului social este la Nicolae Bălcescu, în județul Bacău, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în SC Ged Project SRL este Marian Pruteanu, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în PTC Civil Engineering SRL.
 
În 2023, SC Ged Project SRL a avut o cifră de afaceri de 7.431.670 lei, un profit de 2.555.252 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 14.

Platforma termene.ro informează că SC Ged Project SRL are 63 de contracte câștigate - achiziții directe și 20 de contracte - licitații publice, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP din 2007 până în prezent (data ultimei actualizări - 4 iunie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Licitații Constanța
Primăria Băneasa alocă aproximativ 400.000 de euro pentru execuția lucrărilor la centrul de colectare prin aport voluntar (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii