Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Comunei Fântânele a cumpărat pachete pentru Ziua Internațională a Copilului 2024. Iată firma câștigătoare (DOCUMENT)

ro

03 Jun, 2024 19:06 728 Marime text

 
  • Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 48.000,00 lei.
     
Primăria Comunei Fântânele, județul Constanța, a atribuit un contract prin cumpărare directă privind achiziționarea de pachete pentru Ziua Internațională a Copilului 2024.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, valoarea totală estimată este de 48.000,00 lei.
 
Firma câștigătoare este Ballonstyle Round SRL.
 
Despre Ballonstyle Round SRL
 
Societatea Ballonstyle Round SRL a fost înființată în anul 2011, are sediul în municipiul Constanța, strada Dobrogei, nr. 49 și se ocupă de „Activități de design specializat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Mitulescu Marius Aurelian.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Ballonstyle SRL și Auto Moto Super Class SRL și asociat la Raza Tic SRL și MR Monkey SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Ballonstyle Round SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 214.982 lei, cu un profit de 170.055 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citeşte şi:
Licitații Constanța: Primăria a atribuit un nou contract de servicii dirigenție de șantier. Detalii despre câștigător (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii