Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:11 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Ion Corvin, contract cu Black Sea Suppliers. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 22:08 187 Marime text
Foto: PexelsPrimăria Comunei Ion Corvin, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de achiziție și montaj cazan pe peleți.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Black Sea Suppliers, valoarea fiind estimată la 119.879,94 RON.

Despre Black Sea Suppliers SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 25 iulie 2024, Black Sea Suppliers SRL a fost înființată în anul 1996, are sediul social în Constanța, pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 191 și se ocupă de comerț cu ridicata nespecializat.
 
Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța, Bistrița-Năsăud, Vrancea, dar și în alte zone din țară.
 
Asociați sunt Antonios Gioxas 60%, Ioannis Skantzikas 35%Periklis Vasios 2,5% și Vasiliki Vasiou 2,5%, primii doi fiind și administratorii soceității.
 
Numele lui Antonios Gioxas se regăsește și în Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Oro Invest SRL, Mec-El Project Engineering SRL, Innotube SRL și Fotonia Shine Retention SRL.
 
Ioannis Skantzikas, la rândul său, figurează în Metal Trade SRL, Europroiect SRL, Iolkos Invest SRL, Blue Beach SRL, Oro Invest SRL, Innotube SRL, Fotonia Shine Retentions SRL și Thermopick Insulation SRL (administrator).
 
În 2023, societatea a declarat 624 de angajați, profit peste 36,61 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 740 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Firme ConstanțaBlack Sea Suppliers SRL, deținută de cetățeni greci, și-a majorat capitalul social la 100 de milioane de lei! De unde vin banii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii