Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări Directe Constanța Primăria Comunei Vulturu, contract cu Top Geocad SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

10 Jun, 2024 21:37 1153 Marime text
Primăria Comunei Vulturu, județul Constanța a atribuit prin cumpărare directă un contract de înscriere sistematica imobile cat II extravilan.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, contractul a fost atribuit societății Top Geocad SRL. Valoarea contractului este de 67.689 lei.

Comuna Vulturu dorește să achiziționeze servicii de înregistrare sistematică în sistemul integrat de cadastru şi carte funciară pentru un număr de 540 de imobile situate în extravilan - Categ II - sectoarele cadastrale nr. 3, 18, 19, 21 și 22 aparțînând unității administrativ-teritoriale .

Serviciile se vor presta și recepționa cu respectarea prevederilor specificațiilor tehnice din cadrul Regulamentului privind realizarea, verificarea şi recepţia lucrărilor sistematice de cadastru şi înscrierea din oficiu a imobilelor în cartea funciară, aprobat prin Ordinul directorului ANCPI nr. 1/2020.

Despre Top Geocad SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 4 iunie 2024, Top Geocad SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal, nr. 12 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Asociați cu părți egale și administratori sunt Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.
 
Numele lui Mirel Bojnigeanu se leagă și de Ecoplant Tortoman SRL, dar și de un PFA.

La rândul său, Florea Naidin figurează și el în Ecoplant Tortoman SRL și deține, de asemenea, un PFA.

Potrivit termene.ro, Top Geocad SRL figurează cu 320 achiziții directe (Comuna Dumbrăveni, Comuna Fântânele, Comuna Independența printre autoritățile contractante).

În 2022, Top Geocad SRL a declarat 31 de angajați, profit peste 1,65 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,01 milioane de lei.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


citește și: 

Cumpărări Directe ConstanțaPrimăria Comunei Rasova, contract cu Top Geocad SRL. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii