Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Primăria Mihai Viteazu, 50.000 de lei pentru servicii de organizare evenimente culturale - Ziua Comunei (DOCUMENT)

ro

17 Jul, 2024 17:00 138 Marime text

 
  • Ofertant câștigător este SC Eurotravel SRL din Ploiești.   
 
Comuna Mihai Viteazu (Primăria Mihai Viteazu), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Ploiești pentru „Servicii de organizare evenimente culturale - Ziua Comunei“, sistemul fiind de cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 50.000 lei (10.060,36 euro), ofertant câștigător fiind SC Eurotravel SRL. Data publicării este 15 iulie 2024
 
Despre SC Eurotravel SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 17 iulie 2024, firma Eurotravel SRL a fost înființată în anul 2007, adresa sediului social este în municipiul Ploiești, iar obiectul principal de activitate este „Activități ale agențiilor turistice“.

Asociați în Eurotravel SRL sunt Cătălin - Silviu Lăpădat (cu 55%), Georgiana Lorena Lăpădat (cu 35%) și Marinina Cătălina Lăpădat (cu 10%), primul deținând și calitatea de administrator.
 
Cătălin - Silviu Lapadat mai apare în Silmetal SRL și în Grupul Român pentru Formare Profesională SRL.
  
Georgiana Lorena Lapadat mai apare în Cofetăria cu Miracole SRL.

În 2023, Eurotravel SRL a avut o cifră de afaceri de 861.650 lei, un profit de 113.462 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 0.

Platforma termene.ro mai informează că Eurotravel SRL are 45 de contracte câștigate - achiziții directe și niciun contract câștigat - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 16 iulie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

Cumpărări directe Constanța
Drugon International SRL va furniza materiale didactice Primăriei Mihai Viteazu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii