Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 31 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Radu Com și Radu Prod SRL din București, contract de aproape 110.000 de euro cu Primăria Ostrov pentru reabilitare parc (DOCUMENT)

ro

31 Jul, 2024 14:43 164 Marime text
  • Radu Com și Radu Prod SRL este deținută și administrată de Radu Drăghici și Radu Marian.
Radu Com și Radu Prod SRL, din București, a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Ostrov contractul vizând reabilitarea unui parc din comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 554.592,60 de lei fără TVA, sumă ce echivalează cu aproape 110.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Reabilitare parc 3 inclusiv achiziționarea echipamentelor de joacă pentru copii comuna Ostrov, jud CT“.
 
În descriere se precizează că acest contract „include următoarele categorii de lucrări: 1.Demolare cu recuperare parțială a materialelor 2.Amenajare teren 3.Așternere strat piatră 4.Compactare piatră 5.Procurare și montare bordură 6. Săpătura zid sprijin 7.Cofrare zid sprijin 8.Armare zid sprijin 9.Procurare și turnare beton 10. Folie polietilenă placă beton 11. Armare placă beton 12. Procurare și turnare beton 13. Sistem iluminat alimentare energie elctrică (cablu electric, tablou electric, tub gofrat) 14.Sistem iluminat priza de împământare 15.Sistem iluminat echipamente 16. Procurare și montare complex joacă 17.Procurare și montare tobogan 18.Procurare și montare balansoare 19. Procurare și montare carusel 20. Procurare și montare leagăn 21.Procurare și montare coș gunoi 22. Procurare și montare bănci odihnă 23.Covor tartan colorat 3 cm 24. Amenajare teren spațiu verde 25. Utilaje inclusiv moblizare și combustibil 26.Transport materiale construcții și personal executant“.
 
De asemenea, se face precizarea că „valoarea lucrărilor include toate costurile cu materiale, manoperă, utilaje și transport“.
 
Despre Radu Com și Radu Prod SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 31 iulie 2024, Radu Com și Radu Prod SRL a fost înființată în 1993, are sediul social în București, Sectorul 2, strada Maior Vasile Bacila și se ocupă în principal de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Firma are un punct de lucru și pe strada Emancipării, din București.
 
Asociați cu părți egale sunt Radu Drăghici și Radu Marian, primul figurând și în Autonomus Com SRL București.
 
Conform termene.ro, Radu Com și Radu Prod SRL figurează cu 38 de achiziții directe (Ecovol SA, Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane București, Comuna Pietrosita printre autoritățile contractante) și trei contracte publice (Banca Națională a României autoritate contractantă).
 
În 2023, Radu Com și Radu Prod SRL a declarat șase angajați, profit peste 120.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 710.000 de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat documentul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Ostrov cumpără echipamente digitale de 65.000 de euro pentru Liceul Regele Carol I din comună și structurile adiacente (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii