Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Ramed Health SRL, care administrează Clinica Ramed, contract cu Protecția Copilului Constanța (DOCUMENT)

ro

08 Jun, 2024 16:35 750 Marime text
  • Ramed Health SRL este deținută de Vladimir Radu-Rădulescu și dr. Cornelia Radu-Rădulescu.

Ramed Health SRL, compania care administrează Clinica Ramed și deținută în parte de dr. Cornelia Radu-Rădulescu, a semnat prin cumpărare directă cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța contractul vizând evaluarea medicală și psihologică a persoanelor cu dizabilități intelectuale și psihosociale.

Sunt vizate prin contract 80 de persoane din centrele aparținând Protecției Copilului Constanța, în vederea instituirii măsurii de ocrotire.

Informațiile privind semnarea contractului au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea este de 120.000 de lei fără TVA, adică peste 24.000 de euro, la cursul actual.

Denumirea achiziției este „Servicii medicale de evaluare psihologică și psihiatrică“.

În descriere se arată că acest contract presupune „servicii medicale pentru raportul de evaluare medicală şi psihologică a persoanelor cu dizabilităţi intelectuale şi psihosociale în contextul dispunerii, prelungirii, înlocuirii sau ridicării măsurii de ocrotire“.

De asemenea, se precizează că „aceste servicii se vor presta pentru 80 de persoane din centrele DGASPC Constanța în vederea instituirii măsurii de ocrotire“.

Este vorba despre „evaluare psihiatrică conform fișei de examinare psihiatrică (Ordinului3423/2022 al MS, anexele 1 si 3)“, iar la motivul evaluării medicale se precizează că „evaluarea medicală actuala vizează o persoană cu dizabilităţi intelectuale şi psiho-sociale, în contextul menținerii unor măsuri de ocrotire“.

Obiectivele evaluarii medicale: a) stabilirea abilităţii persoanei evaluate de a lua decizii informate, atât simple, cât şi complexe; b) aprecierea gradului de autonomie şi capacitatea sa de a se îngriji; c) estimarea nevoii de sprijin în luarea deciziei, exprimarea voinţei, precum şi la încheierea actelor juridice, în acord cu prevederile art. 164 alin. (1) din Legea nr. 287/2009 privind Codul civil, cu modificările şi completările ulterioare; d) stabilirea elementelor prognostice privind nevoia de monitorizare medicală, necesitatea asistenţei juridice, psihologice sau de altă natură. În vederea soluționării dosarelor aflate pe rolul instantelor de judecată“, potrivit descrierii.
 

Despre Ramed Health SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 7 iunie 2024, Ramed Health SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în Constanța, pe strada Pescarilor și se ocupă de activități de asistență medicală specializată.

Firma are un punct de lucru pe bulevardul Mamaia, nr. 88, adresă la care funcționează Clinica Ramed.

Asociați figurează Vladimir Radu-Rădulescu (60%) și Cornelia Radu-Rădulescu (40%), primul fiind și administratorul societății, iar numele său legându-se și de Radu-dulescu Business Cons SRL.

Cornelia Radu-Rădulescu este doctor specialist în Recuperare medicală, Balneofizioterapie și Reumatologie și își desfășoară activitatea în cadrul Clinicii Ramed.

În 2023, Ramed Health SRL a declarat 11 angajați, profit peste 770.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 3,03 milioane de lei.

În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

DGASPC Constanța anunță licitație pentru servicii de dezinsecție și deratizare (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii