Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța S-a atribuit serviciul de dirigenție de şantier pentru reabilitarea blocurilor de la Casa de Cultură

ro

24 Jul, 2024 15:11 238 Marime text
Serviciul de dirigenție de şantier pentru urmărirea şi verificarea cantitativă şi calitativă a execuţiei lucrărilor aferente obiectivului de investiţii " Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța - zona Casa de Cultură – blocurile L48, L49, L50" a fost atribuit prin cumpărare directă MTG Cons Development SRL.

Valoarea contractului este de 131.040 lei, aproximativ 26.300 euro.



Este vorba despre blocurile  L48, L49 și L50.

Valoarea proiectului de creștere a eficienței energetice a clădirilor rezidențiale pentru cele trei blocuri este de 10,1 milioane lei (fără TVA, care va fi suportat de la bugetul de stat), bani primiți prin PNRR (componenta 5, Valul renovării).

MTG Cons Development
 
Firma cu sediul în Lumina, județul Constanța desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Marius Tiberiu Glodeanu este unic asociat și administrator. Acesta mai figurează și în Pontic Admin SRL.

În 2023, compania neplătitoare de TVA a raportat o cifră de afaceri de 286.512 lei, un singur angajat și profit de 77.053 lei.
 
Potrivit www.termene.ro, SRL-ul din Lumina nu mai figurează cu alte contracte din achiziții publice.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii