Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța SC Iceberg Plus SRL efectuează un studiu de fezabilitate pentru Administrația Canalelor Navigabile (DOCUMENT)

ro

19 May, 2024 14:26 470 Marime text
  • Valoarea cumpărării directe este de 195.000 lei (39.184,17 euro).
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, cu adresa la Agigea, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Brașov pentru „Studiu de fezabilitate pentru Modernizare Sistem de Management al Traficului de Nave pe C.D.M.N. şi C.P.A.M.N. şi de Informare asupra Transportului pe Ape Interioare RoRIS-ACN“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
Valoarea cumpărării directe este de 195.000 lei (39.184,17 euro), ofertant câștigător fiind SC Iceberg Plus SRL.
 
Despre SC Iceberg Plus SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată dminică, 19 mai 2024, firma SC Iceberg Plus SRL SRL a fost înființată în anul 2005, adresa sediului social este în municipiul Brașov, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Cercetare- dezvoltare în alte știinte naturale și inginerie“.
 
Asociați în SC Iceberg Plus SRL sunt Marian Ioan Țața (cu 50%), Bogdan – Florin Roșca (cu 35%) și Marian – Stelian Țața (cu 15%). Calitatea de administrator o are Marian Ioan Țața.
 
În 2022, SC Iceberg Plus SRL a avut o cifră de afaceri de 4.780.498 lei, un profit de 122.662 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 20.

Platforma termene.ro informează că SC Iceberg Plus SRL are 37 de contracte câștigate - achiziții directe și patru contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări – 18 mai 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Licitații Constanța
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA cumpără servicii de mentenanță pentru sistemul de gospodărire calitativă a apei din canalele navigabile (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii