Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Smart Business & Technologies Solutions SRL, contract de 50.000 de euro cu Primăria Gârliciu pentru stațiile de încărcare a mașinilor electrice (DOCUMENT)

ro

02 Jun, 2024 17:00 587 Marime text
  • Smart Business & Technologies Solutions SRL, deținută și administrată de Mihai Dragoș Ciobanu, va construi două stații de încărcare pentru mașini electrice în comuna Gârliciu.
Smart Business & Technologies Solutions SRL din Buzău a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Gârliciu contractul vizând construirea stațiilor de încărcare a mașinilor electrice în comună.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea contractului este de 244.000 de lei fără TVA, adică peste 49.000 de euro, la cursul actual.
 
Finanțarea contractului este asigurată prin PNRR.
 
Denumirea achiziției este „Proiectare, execuție și furnizare echipamente Comuna Gârliciu“.
 
În descriere se precizează că este vorba despre „pachet de servicii, execuție lucrări și furnizare de echipamente format din: Servicii de proiectare tehnică în vederea amplasării stațiilor de încărcare conform proiectului PNRR și a accesării de către beneficiar“.
 
De asemenea, contractul presupune și „consultanță pentru implementare“, dar și „execuție lucrări pentru realizarea lucrărilor de branșare a stațiilor de încărcare mașini electrice la rețeaua de energie electrică“,
 
Tot prin contract vor fi livrate echipamentele și accesoriile necesare, fiind contractate și serviciile de „instalare, setare, punere în funcțiune și instruire personal pentru utilizare Stații de încărcare mașini electrice pentru proiect PNRR“.
 
Astfel, vor fi realizate două stații: „o stație 2x22 KW AC; o stație 50+22 KW DC“.
 
Garanția pentru lucrări și echipamente este de 60 de luni, conform SEAP.
 
Despre Smart Business & Technologies Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 2 iunie 2024, Smart Business & Technologies Solutions SRL a fost înființată în 2014, are sediul social în localitatea Sătuc, din comuna Berca, județul Buzău și se ocupă de activități de consultanță pentru afaceri și management.
 
Firma are un punct de lucru permanent și în Arad.
 
Asociat unic și administrator figurează Mihai Dragoș Ciobanu, al cărui nume se leagă și de CMD Consulting & Business Technologies SRL și ITDynamics SRL.
 
Conform termene.ro, Smart Business & Technologies Solutions SRL figurează cu 40 de achiziții directe (Sectorul 6 al Municipiului București, Comuna Coțușca și Municipiul Alba Iulia printre autoritățile contractante) și un contract public (Orașul Chișineu Criș autoritate contractantă).
 
În 2023, Smart Business & Technologies Solutions SRL a declarat șapte angajați, profit peste 1,19 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 15,83 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi accesat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Primăria Gârliciu, județul Constanța lansează licitație pentru execuția lucrărilor la centrul de colectare (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii