Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:40 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Tehnoterm Dobrogea SRL, contract cu Tribunalul Constanța pentru Judecătoria Medgidia (DOCUMENT)

ro

25 Jul, 2024 17:00 183 Marime text
Judecătoria Medgidia. Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată
  • Tribunalul Constanța este ordonator de credite pentru judecătoriile arondate, inclusiv Judecătoria Medgidia.
Tehnoterm Dobrogea SRL a semnat prin cumpărare directă cu Tribunalul Constanța contractul vizând reparațiile și modernizarea instalației de încălzire a Judecătoriei Medgidia.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 122.114,93 de lei fără TVA, adică aproape 25.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Reparație și modernizare la instalația de încălzire a clădirii Judecătoriei Medgidia, ADV1437021“.
 
Tribunalul Constanța este ordonator de credite pentru judecătoriile arondate, inclusiv Judecătoria Medgidia.
 
În descrierea achiziției, se precizează că acest contract presupune „reparații la instalatia de încălzire (înlocuirea traseului de țeavă tur și retur avariate din canalul termic) și refacerea coloanei interioare către ventiloconvectoare la Judecătoria Medgidia (decopertarea asfaltului, îndepărtarea capacului betonat al canalului termic, demontarea țevilor vechi, instalarea de țevi preizolate noi rezistente la uzură și coroziune, îmbinări, mufări, piese de racordare, izolaţii suplimentare și probă de etanşeitate la presiune, punerea în funcţiune a instalației“.
 
Despre Tehnoterm Dobrogea SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 25 iulie 2024, Tehnoterm Dobrogea SRL a fost înființată în 2008, are sediul social în Constanța, pe strada Aprodul Purice și se ocupă în principal de lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat.
 
Asociați figurează Sorin Trandafir (50%), Marius Turtoi (30%) și Lucreția Trandafir (20%), primul fiind și administratorul societății și deținând și un PFA.
 
La rândul său, Marius Turtoi deține și el un PFA.
 
Conform termene.ro, Tehnoterm Dobrogea SRL figurează cu 300 de achiziții directe (Tribunalul Constanța, Curtea de Apel Constanța, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Tehnoterm Dobrogea SRL a declarat șase angajați, profit peste 150.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,71 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tribunalul Constanța a cumpărat plicuri de la RIK SRL. Ce valoare are contractul (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii