Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:25 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Termica Distribuție Năvodari SRL a contractat lucrări de placare cu piatră naturală (DOCUMENT)

ro

01 May, 2024 17:00 577 Marime text

 
  • Valoarea cumpărării directe este de 214.000 lei (43.008,16 euro), ofertant câștigător fiind SC Marmara Construct SRL.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL, din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Constanța pentru „Lucrări de placare cu piatră naturală“, sistemul fiind de cumpărare directă.

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, e vorba de lucrări de decopertare, evacuare deșeu rezultat, placare cu piatră naturală, prelucrare piatră naturală pe poziție.
 
Valoarea cumpărării directe este de 214.000 lei (43.008,16 euro), ofertant câștigător fiind SC Marmara Construct SRL. Data publicării este 30 aprilie 2024, ora 11:01, iar data finalizării – 30 aprilie 2024, ora 13:35.

Despre Marmara Construct SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 1 mai 2024, firma Marmara Construct SRL a fost înființată în anul 2014, adresa sediului social este în municipiul Constanța, iar obiectul principal de activitate este „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale“.
 
Asociat unic în Marmara Construct SRL este Paul Tiryaki, iar calitatea de administrator este deținută de Georgiana - Loredana Tiryaki.
 
În 2023, Marmara Construct SRL a avut o cifră de afaceri de 2.280.900 lei, un profit de 566.889 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 6.

Platforma termene.ro informează că Marmara Construct SRL are un contract câștigat - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 30 aprilie 2024).
 
Despre Termica Distribuție Năvodari SRL
 
SC Termica Distribuție Năvodari SRL este o societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral de stat, înființată în conformitate cu prevederile art.5, alin(2) din legea nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, prin Hotărârea Consiliului Local Năvodari nr.131/28.07.2010, având ca obiect principal de activitate atribuţii în scopul asigurării de servicii publice de alimentare cu energie termică produsă centralizat în orașul Năvodari, în sistemul producție - transport -  distribuție pentru orașul Năvodari.
 
Societatea mai desfășoară activități de:  
  • punere în operă a mixturilor asfaltice
  • transporturi de mărfuri nepericuloase
  • reparații la construcții
  • prefabricate din beton.
 
Capitalul social inițial este deținut integral de orașul Năvodari ca asociat unic.
 
Sediul societății se află în Năvodari, județul Constanța.
 
Termica Distribuție Năvodari SRL beneficiază de un sistem de management integrat: al calității conform standardului - ISO 9001/2008, un sistem de  management de sănătate și securitate ocupațională conform standardului - ISO 18001/2008 și un sistem de management de mediu conform standardului - ISO 14001/2005.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto: Facebook (Termica Distribuție)
 
Citește și:
 
Firme Constanța
Marmara Construct SRL și NK Management Prim Invest SRL, societățile lui Paul Tiryaki, au fuzionat. Cine este absorbanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii