Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Top Geocad SRL, contract cu Primăria Nicolae Bălcescu pentru înscrierea imobilelor în sistemul integrat de cadastru și carte funciară (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 14:09 452 Marime text
Primăria Nicolae Bălcescu
  • Top Geocad SRL este deținută și administrată de Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.
Top Geocad SRL a semnat prin cumpărare directă cu Primăria Nicolae Bălcescu contractul privind înscrierea unor imobile din extravilanul comunei în sistemul integrat de cadastru și carte funciară.
 
Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că valoarea contractului este de 59.950 de lei fără TVA, adică peste 12.000 de euro, la cursul actual.
 
Denumirea achiziției este „Înscriere sistematică imobile cat i extravilan“, iar în descrire se precizează că este vorba despre „înscriere sistematică imobile extravilan în vederea înregistrării în sistemul integrat de cadastru și carte funciară pentru localități jud.Constanța, pe al cărui teritoriu am efectuat măsurători topografice și documentații cadastrale pe cel puțin 40% din teritoriu.(Cat I dificultate relief)“.
 
Despre Top Geocad SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată la data de 21 iunie 2024, Top Geocad SRL a fost înființată în anul 2002, are sediul social în Medgidia, pe strada Decebal, nr. 12 și se ocupă de activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.
 
Firma are un punct de lucru și în Cobadin.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Mirel Bojnigeanu și Florea Naidin.
 
 
Numele lui Mirel Bojnigeanu se leagă și de Ecoplant Tortoman SRL și deține și un PFA.
 
La rândul său, Florea Naidin figurează și el în Ecoplant Tortoman SRL și deține, de asemenea, un PFA.
 
Potrivit termene.ro, Top Geocad SRL figurează cu 326 achiziții directe (Comuna Vulturu, Comuna Nicolae Bălcescu, Comuna Dumbrăveni printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Top Geocad SRL a declarat 35 de angajați, profit peste 1,06 de milioane de lei și cifra de afaceri peste 4,88 de milioane de lei.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul publicat în SEAP și preluat pe licitatiapublica.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
20 loturi de teren extravilan situate în județul Constanța, scoase la vânzare! Se cer peste 3,7 milioane de euro (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii