Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:05 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Toscana Plant SRL a bătut palma cu Primăria Mihail Kogălniceanu. Firma va încasa peste 160.000 de lei (DOCUMENTE)

ro

25 Jul, 2024 15:24 254 Marime text
  • Primăria Mihail Kogălniceanu a atribuit firmei Toscana Plant SRL două contracte.
  • Unic asociat și administrator al Toscana Plant SRL este Sandu Anișor Pîrvu.
  • Valoarea celor două contracte este de 168.230 lei.
 
Primăria Mihail Kogălniceanu a semnat, pe data de 23 iulie, cu Toscana Plant SRL. Firma a câștigat, prin negociere directă, două contracte.
 
Contractul  „Servicii de pregătire suprafețe și însămânțare cu gazon (10.800 mp)“ are o valoare de 84.240 lei. Cel de-al doilea contrcatl – „Lucrări de realizare rețea și instalație de irigat suprafețe la parcul Mihail Kogălniceanu (5.675 mp)“ are o valoare de 83.990 lei.
 
Despre Toscana Plant SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, societatea a fost înființată în anul 2019, are sediul în strada Națională, Nr. 5, Ovidiu, Județ Constanța și desfășoară activități specializate de curățenie a clădirilor, mijloacelor de transport, mașini și utilaje industriale. Unic asociat și administrator este Sandu Anișor Pîrvu.
 
Pentru anul 2022, Toscana Plant SRL a raportat o cifră de afaceri de 1.166.055 lei, un profit de 466.030 lei și un singur angajat.
Situația fiscla pentru anul 2023, nu a fost publicată.
 
Potrivit termene.ro, societatea a obținut, prin cumpărare directă 25 de contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: primăria Corbu, primăria Murfatlar, primăria Mihail Kogălniceanu, primăria Negru Vodă, SN Aeroportul International Mihail Kogalniceanu - Constanta SA și altele
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului publicat pe e-licitatie.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

 
Cumpărări directe Constanța: Toscana Plant SRL va proiecta și amenaja un parc în satul Vadu, comuna Corbu (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii