Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă, contract de furnizare de agregate de carieră și de balastieră (DOCUMENT)

ro

22 Apr, 2024 17:49 583 Marime text

 
  •  Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este SC Pegas Impex SRL.

Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă a atribuit un contract prin cumpărare directă privind furnizarea de agregate de carieră și de balastieră.
 
Conform site-ului LicitatiaPublica.ro, firma câștigătoare este SC Pegas Impex SRL.
 
Valoarea totală este de 245.560,00 lei.
 
Despre Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL Cernavodă
 
Societatea Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL a fost înființată în anul 2012 și are sediul în Cernavodă, județul Constanța, Prelungirea Seimeni, nr. 25, ce se ocupă de „Colectarea deșeurilor nepericuloase”. Potrivit datelor furnizare de site-ul termene.ro, acționar este Consiliul Local Cernavodă, iar administratori sunt Ciulei George, Cocor Laura-Iuliana și Miesz Alina Dana.
 
Ciulei George mai este asociat și administrator la Happy Farm Royal SRL și Angel Multiservice societate cu răspundere limitată.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Utilități Publice-Gospodăria Comunală SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 17.011.239 lei, cu o pierdere de 1.043.825 lei, la 269 de angajați.
 
Despre Pegas Impex SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată luni, 22 aprilie 2024, firma Pegas Impex SRL a fost înființată în anul 1995, adresa sediului social este la Cernavodă, iar obiectul principal de activitate la Recom este „Lucrări de instalații sanitare, de încălzire și de aer condiționat“.
 
Asociat unic în Pegas Impex SRL este Cristian Augustin Greavu, care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în Yahoo Best SRL. 
 
În 2022, Pegas Impex SRL a avut o cifră de afaceri de 3.102.973 lei, un profit de 272.103 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 12.
 
Platforma termene.ro informează că Pegas Impex SRL are în jur de 250 de contracte câștigate - achiziții directe și 31 de contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 21 aprilie 2024).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:
Licitații Constanța: Achiziție de peste jumătate de milion de lei făcută de Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL. Despre ce este vorba (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii